|
307 acil |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ertugrulkara
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulkara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2020 Saat 13:14 |
Arkadaşlar merhaba önce araca yaptırdığım şeyleri belirteyim sonra bugün yaşadığıma geleyim .
Aracı ekim ayında aldım 307 otomatik 1.6 2004 model. aracı mayıs ayında şanzıman revizyonuna sokmak zorunda kaldım. araç kurban bayramında tekrar aynı sıkıntıları yaşattı tekrar servise gitti şanzıman revizyonunun hatalı yapıldığını baştan yapmaları gerektiğini söylediler yaptılar teslim aldık. yetkili serviste garantili yaptırdığımdan 2. işleme bir ücret ödemedim. araç 2 aydır bir hata bile vermedi.bir sorun yoktu. Bu sabah eşim işe giderken marketin önünde duruyor 2 dk sonra tekrar çalıştırıyor fakat bu sefer aracı d konumuna getiremiyor araç d de olması gerekirken n olarak gösteriyor yarım saat sonra R-N-D hepsini deniyor bu sefer hepsi N hiç bişekilde değişmiyor araç manuelede geçmiyor derken çekiciyi beklerken tekrar deniyor araç Pde kendini kitliyor. Çekici ile tekrar servise gidiyor. ;Başına bu durum gelen varmı ne önerirsiniz? |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam sorun büyük bir ihtimal vites pozisyon şalterinde. Bazen ayarı kacabiliyor basit bir ayarla düzeliyor bazen de arıza yapabiliyor değişmesi gerekebiliyor.
|
|
Kendely
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2020 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracım da otomatik 307 bende de p de kilitlenme sorunu vardı fren müşhürünü değiştirince düzeldi aynı problem mi bilemem ama 60 70 TL civar bir parça fren pedalının hemen üstünde değiştirip deneyebilirsiniz
|
|
ertugrulkara
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulkara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Arkadaşlar vites halatının çalışmadığı söylendi onu değiştirecekler hala serviste patça bekliyorlar bakalım inşallah doğrudur. ama ustama bunlarıda soracağım çok teşekkürler.
Düzenleyen ertugrulkara - 05 Ekim 2020 Saat 09:38 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |