|
Teyp Kumanda Kolu ve Pioneer :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Nightmarecr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2016 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2017 Saat 16:26 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir süredir aranızda bulunamadım. Bunun için üzgünüm. Dünyalar tatlısı bir kızım dünyaya geldi. Yanından ayrılamadığım için internet ve sosyal aktivitelerden uzak kaldım. Tabi bu arada uzun zamandır aklımda olan bir projeyi de hayata geçireyim dedim. Bildiğiniz gibi direksiyonda bulunan teyp kontrol kolunu, yeni aldığımız teyplerde kullanmak için ufak bir aparat ve el becerisi gerekmekte. Geri kalan her şey aşağıda resimlerde; Bu arada sevgili Soner kardeşime de teşekkürlerimi sunmak isterim. Sen anladın kardeşim
|
||
QUITE..!
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Maşallah ellerinize sağlık hocam. Rica ederim Levent kerdeşim ne demek. Rabbim kızını analı babalı büyütmeyi nasip eylesin.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
sdttn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tebrikler! Aktif bir devre (mikro kontrolcü pic avr vs) mi var yoksa pasif dirençlerden oluşan bir devre mi var?Tekerlek çalışıyor mu?
|
||
Nightmarecr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2016 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
|
Amin kardeşim. Cümlemizinkini.
|
||
QUITE..!
|
||
Nightmarecr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
|
Teşekkür ederim. Sadece pasif dirençlerden oluşan bir devre var.
|
||
QUITE..!
|
||
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
|
Resimleri ben neden göremiyorum ki
|
||
CemDemiral
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
|
|
valla bendede duble teyp var orjinal duruyor ama kolu aktif kullanamadığımdan dert yanıyordum keşke ankarada olsaydında banada yardım etseyin usta :) çok müteşekkir kalırdım. Bu arada benimde bir kızım var ve gerçekten çok şanslı olacağını bilmeni isterim artık sırtın yere gelmez :) allah analı babalı büyütsün inşallah.
|
||
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
||
Nightmarecr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
|
Eyvallah hocam. Allah razı olsun. Cümlemizin ki. Herkes öyle diyor, çok şanslı olacaksın, kız evlat başkadır diye :) Gerçi evlat olsun vatana millete anaya babaya hayırlı olsun da hepsi aynı güzel. Ankarada Soner üstad var. Kendisiyle iletişime geçersen yardımcı olabilir belki. Bana double' ın marka ve modelini verirsen napabileceğimize bi bakarız olur mu?
|
||
QUITE..!
|
||
sdttn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tekerlek çalışmıyor mu?
|
||
Nightmarecr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
|
Çalışıyor. |
||
QUITE..!
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
öncelikle gözün aydın, Allah Analı babalı büyütsün.
Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş, teyp değiştikten sonrasında süs olmaktan kurtarır.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
CemDemiral
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
|
|
NewFrom marka duble din var geri dönüşlü falan iş yerinde 2 adet 207 var el alışkanlığı benim 207 yede aynı şekilde kısmak açmak için el atıyorum boş geliyor :D can sıkıyor ondan dedim :D Soner abi yaparsa ellerini öpmem yerim onun :D @sonerkyl
|
||
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
ben işlemin son adımlarını anlayamadım aux jack gibi birşey var son resimde bağlantı ona mı ulaşıyor ve auxlar 3 kablolu olduğu için hangi renk kablolar hangi kabloya bağlandı biraz daha açıklayıcı paylaşım bekliyorum :)
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
@Cemdemiral yok kardeşim yaw o kadar da anlamıyorum malesef
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
CemDemiral
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
|
|
sağlık olsun abi çok sevdiğim bir laf var abi " Kıs meslek lisesi patlasa bizim kafamıza yanındaki erkek yurdundaki adamlar düşer "
|
||
|
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
@sonerkyl soner abi, bu konuda yardıma ihtiyacım var,
pioneer marka teyp aldım, kumandayı aktif etmem gerekiyor :) elindeki teknik bilgileri alabilirmiyim. aşağıdaki gibi şema buldum, uygun direnç setini yarın alıcam. cat5 kablo ile dirençleri ayarlayıp aux kablosuna bağlıyacağım. ama orjinal kumandaya nasıl montaj yapıcam, orjinal kumandanın soketindeki hangi uç hangi tuşu aktifliyor şeması vs. varmı sende? |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
|
Ellerinize sağlık...
|
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
malesef benim elimde yok
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |