|
Karartmalı İç Dikiz Aynam Koptu Nasıl Yerine Yapış |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mscdeejay
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mscdeejay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2016 Saat 04:14 |
Resimdede görüldüğü gibi yanlışlıkla sert bir darbe alması sonucu elimde kaldı ayna :)
daha net görmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz Düzenleyen mscdeejay - 15 Haziran 2016 Saat 04:20 |
|
Eyyüp Ünsal
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam iyi bir sonuç istiyorsanız linkte verdiğim ürün çeşitlerinden kullanmanızı tavsiye ederim.
https://www.glassmakro.com/orta-vizkozlu-uv-yapistirici-cam-metal-100-gr.html
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
dostum al eline ince bir zımpara kopan yerleri iyice bir zımpara yap eski yapışkanından arındır camıda yap ama nazikce sonra nemli bir bezle sil kuruyunca patex al sonuç muazzam NOT: arabanın torpidosuna bir bez yada gazete ser eğer damlarsa çıkartamazsın ve o devamlı gözüne batar kendine kızarsın PATEX diyorum ben
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
başına böyle bır durum gelenler ,araçta yağmur sensörü varsa aynayı kurcalamadan camcıya gıdın "sensör aynanın altında" zıra yanlış uygulama sensöre zarar verecektır
Düzenleyen errör - 05 Haziran 2017 Saat 02:46 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |