|
2007 307 sis farı çerçevesi nasıl takılır |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ankaonur
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2014 Saat 09:10 |
2007 model 307 sis farı çerçevesi düştü,
forumda bir arkadaş takmak için tamponu sökmen gerek dedi ısıtılıp kapağın oturtulduğundan söyledi fakat bunun daha basit bir yolu yokmudur sonuçta üstten geçtikten sonra silikon tarzı birşeyle sabitlenemezmi yardımcı olursanız sevinirim,
|
|
ihsanozlesmis
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
307 yi tam bilmiyorum ama camurluk davlumbazı sökülüp işlem yapılabilir belki bi deneyin isterseniz...aracı rampaya cıkarırsanız altında daha rahat işlem yapılabilir Düzenleyen ihsanozlesmis - 26 Kasım 2014 Saat 18:08 |
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ozelden mail adresinizi atin dokumani gondereyim |
|
ankaonur
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
özelden mail attım
şimdiden teşekkürler
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Detaylı mail gönderdim . |
|
ankaonur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mail için teşekkürler
çok güzel anlatılmış umarım yapabilirim servise paralar dökmektense kendi emeğimle yapmak daha zevkli olacak
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ZAten servise gitseniz de ordaki elemanda aynı dosyayı açıp bakıp yapacak değişen bişi olmayacak |
|
secilir00
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2019 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı secilir00
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba sis farı çerçevesi nasıl takılır acaba?özelden de mesaj attım ama dökümanı bana da mail atabilir misiniz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |