|
307 Yol Bilgisayarı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kolun ucu dugmeli degil sabit hocam kenardaki beyaz dugme arka cam sileceginin kolun cevrilmesiyle o beyez dugmeye baski uyguluyor
|
|||
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
O zaman yanlış anlamışım hocam zaten önceki konulara baktım orta taraftaki giren cubuk olan yere tel atılıyormuş plakette bir yere köprü yapılmıyormuş.
bu konudan bakabilirsin.
|
|||
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yol bigisayarina komut gonderen icerideki kabloya ulasmam gerek heralde ben o kablonun plakaya bagli oldugunu dusunmustum acaba baglimi?
|
|||
erk4n
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Burda arkadasin desigi devrede hangi yere islem yaparak komut gonderecegiz devre asagidan flexe bagli kolu asagi kadar sokmeye gerek yok ince bir kabloyla deneme yapsak yanlis oa ihtimalinde ne gibi sikinti cikar acaba devre uzerinden yol bilgisayarina giden kabloyu bulmak icin Düzenleyen erk4n - 09 Mart 2017 Saat 17:01 |
|||
erk4n
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Butona basilinca devrede nereye kopru atildigini videonun 27.saniyesinde yakaladim tamda dusundugum yer yarin o kisima iletken ile kopru atip deneyecegim insaAllah pp2000e is kalmaz
https://m.youtube.com/watch?v=WY-Zg6MHLfE Düzenleyen erk4n - 09 Mart 2017 Saat 20:35 |
|||
erk4n
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet uzun incelemeler ve arastirmalar sonucu meselenin en ince detaylarina kadar inerek bulduk sanayi sanayi dolasmadan sifir maliyetle yol bilgisayarinizi aktif edebilirsiniz sag singal kol ucundaki arka silecek kismini sokuyoruz kontak aciyoruz ekran acilinca bakir bir kablo ile asagidaki resimde gosterdigim yerin bir kismina kablonun ucunu koyup diger kismina kablonun ucunu degdirip cekiyoruz yol bilgisayari menusu degistigini goreceksiniz her dokunusta menu degisiyor istediginiz menude biraka bilirsiniz isteyen o kisma butonda yapabilir ben yapmadim hayirli olsun arac 2004 1.4hdi xr
Düzenleyen erk4n - 10 Mart 2017 Saat 15:09 |
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
sonunda dayanamadım aldım lexia 3 ü :) tahminen 20 25 güne gelir. bakalım neler yapabileceğiz.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |