|
Roland Garros Kapı Amblem Yapımı (Güncel Fotolu) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ufuk... Aracın orjinalini bozmadan üzerinde ne varsa aynısını taklit etmeye çalışıyorum... Fazla masraf çıkarmadan en iyisini yaparız araçlarımıza... İyi oluyor Aslanlarımızla ilgilenmek... Bence tam anlamıyla bir Terapi :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
harika olmuş yeminlen
|
|
denizkartali06
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
|
ellerinize sağlık yaa vallahi süper olmuş tebrikler...
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gayet güzel olmuş elınıze sağlık çok pratık bır çözum bence iyi duruyor kişisel olarak bundan ıyısı olamazdı :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
4 yıllık konuyu hortlatıyorum ama bende sticker için bakınıyorum. Aynen bu şekilde forum logolu stickerlar çoş hoş durur diye düşünüyorum. Kesinlikle denemek istiyorum. Tabii forum logosunun orijinal digital hali olsa çok iyi olur
|
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim kapıdaki RG logolarınında renkleri solmus durumda. Bu stıcker'lardan bulma ıhtımalım var mı acaba?
|
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
kendin yapacaksın photoshopla
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |