![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 Saat 23:05 |
|
türbülatör denilen bi parçayı 307 hdi aracıma taktım gözle görülür çekiş artışı ve %10 yakıt tasarrufu sağladı tüm pejo sever dostlara tavsiye ederim.denemek isteyen arkadaşlara ücretsiz test etme imkanı da iletişimden den ulaşabilirsiniz.deniyorsunuz memnun kalırsanız ödüyorsunuz fiyatı 120 tl
Düzenleyen GökhaN - 30 Haziran 2010 Saat 21:06 |
||
![]() |
||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() |
|
test etmek derken nekadar süre test edebiliyoruz
|
||
![]() |
||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() |
|
denemek lazım bazı arkadaşların işine yarayabilir selametle iyi geceler
![]() |
||
![]() |
||
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() |
|
Ürününüzün Benzin Dizel ve LPG için yakıt sarfiyat oranlarını yazarmısınız. Bu tür ürünler LPG li araçlarda hiç farketmiyor deniliyor. Benzinli araçlarda ise yeni teknoloji motorlar zaten bu işlemi kendisi yapıyor deniliyor. Biraz açıklarmısınız? |
||
Av. Serkan Türker
|
||
![]() |
||
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() |
|
anladıgım kadarıyla bir tür pervane hava girişini hızlandırıyormu eger aracın gücünü /15 artırıyorsa alınır fakat o kadar artırdıgını sanmam
|
||
peugeot sport
|
||
![]() |
||
bhdrgkz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() |
|
mantığı nedir, nereye takılıyor anlayamadım =)
|
||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
||
![]() |
||
![]() |
|
ne kadar süre derken sürekli araç kullananlar aracıyla 1 km bile gitseler çekişteki farkı hissedebilirler emin olmak için bir süre test etmek lazım tabii yakıt tasarrufuyla ilgili testten emin olmak içinse 1-2 depo yakıt bitmesini bekleyip görmek yeterlidir sanırım.lpg li araçlarda tam anlamıyla bende verim alamadım açıkçası birkaç araçta deneme yaptık fakat dizel ve benzinli araçlardaki gibi bir performans ve tasarruf sağlayamadı.yakıt tasarruf oranı araçtan araca değişiyor.ben 307 hdi aracımda %10 net şekilde görüyorum.pejo partner1.9 bi araca taktık samsuna gitti geldi %20 ye yakın tasarruf etti dedi arkadaşımız. yine pejo nun karsan tipi eski minibüslerinden birinde %20 net tasarrufuna şahit olduk.melih sen izmittesin nasılsa ara görüşelim takalım aracına sende teset et bizimle birlikte.pervane gibi demiş bir arkadaşımız bu pervane gibi değil aparatın içersinde kanatlar mevcut havayı yönlendirmek için buda orada türbülans sağlıyor ancak dediğim gibi emme manifoldunun girişindeki hortum içersine sabitleniyor.kanatlara çarpan hava türbülans yaptığından mükemmel bir yakıt hava karışımı ve iyi bir yanma tabii verimli.buda çekişin artması ve yakıt tasarrufu demek.sanırım yeterince açıklama olmuştur herkese iyi akşamlar.
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() |
|
buna benzer bir parçayı 2 sene önce bir arkadaşım amerikadan getirtip distiribütörü olacaktı. Ürün çok pahalıydı. Parasını geçtim her araca uymuyordu. Arkadaşım takamadı geri verdik. Sizden ricam eğer 206 benzinli 1.4 motor 2005 model için uyumluysa test ettiyseniz hava akımını sağlayan boruya tam oturuyorsa ben denemek için rica edeceğim. Ayrıca sitesinde fiyatını göremedim. Fiyatı nedir?
Düzenleyen BuRÇaK - 28 Haziran 2010 Saat 21:08 |
||
![]() |
||
![]() |
|
merhaba 206 için öğrenip size test için yollayabilirim fiyatı 120 tl
dediğiniz gibi arkadaşınız yurtdışında bu ürünün kullanıldığını biliyor demekki yurtdışındada kullanılan bir ürün yani
|
||
![]() |
||
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() |
|
Bence ürünü Bölge temsilcisi olan Burçak Beyin test etmesi en objektif ve etkili deneme yöntemi olacaktır. En kısa zamada Burçak Bey' deneme amaçlı ürünü ulaştırırsınız ve kendisi test ederek bizlere de ürün hakkındaki gözlem ve tecrübeleri doğrultusunda yönlendirme yapar. En doğru yaklaşım bu olacak sanırım.
|
||
Av. Serkan Türker
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() |
|
17 temmuzda İzmir'e gideceğim kısmetse. Bu süreye kadar İstanbul da bu süreden sonrada uzun yolda test etme şansım olur. Pikniğe katılabilecek misiniz? geliyor sanız orda alabilirim. Test sürecinden sonra gerçekten memnun kalırsam alırım. Fiyatta site için indirim yapma şansınız varmıdır?
|
||
![]() |
||
![]() |
|
piknik için söz veremiyorum ama gelmeyi çok isterim 17 temmuzda sanırım ayvalıkta olacağım izmitte özel bir pejo servisindede ürünlerin montajını yaptırıyoruz.bir arkadaşımızında dediği gibi ürünü öncelikle sizin deneyip sonuçlarına göre arkadaşları yönlendirmeniz daha doğru olacaktır.internet sitesinde bana ulaşabileceğiniz numaram var öncesindede izmite yolunuz düşerse haberleşirsek görüşürüz.önce siz performansı ve tasarrufu test edin site için iskontoyu sonra görüşürüz elbette.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Açıkçası benim izmite gelmem çok düşük bir ihtimal :( kargoyla falan gönderme şansınız yokmu biz taktırsak burda. Herkes montaj için İzmite gelemez bence.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
kargoyla elbette yollarım sorun değil ancak doğru yere doğru şekilde monte edilmesi gereken bi ürün çok karmaşık değil ancak işi bilen birinin monte etmesi sağlıklı olacaktır.bu arada pejo servisindeki ustamızla görüştüm 206 larda orjinal filtrelerinde filtreden sonra monte edilecek yer olmadığını orjinalini çıkarıp spor filtre tabiredilen filtreyle kesin sonuç alabileceğimizi söyledi.ben 206 için uygun pozisyonu kendimde gördükten sonra sizinle irtibata geçeceğim birkaç güne kadar.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Bildiğim kadarıyla bu tür ürünlerin faydası şehir içi trafikte daha belirgin oluyor. Şehir dışında motorlar zaten yeterince ısındığı için benzin almasa bile gidecek hale geliyor ve yakıt sarfiyatı zaten düşüyor. Şehir içi testlerin daha verimli olacağını düşünüyorum. ne dersiniz?
|
||
Av. Serkan Türker
|
||
![]() |
||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() |
|
ben en kısa zamanda alıp test etmek istiyorum % 20 tasarruf sağlarsa tüpten vazgeçebilirim
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() |
|
hocam yanlış anlamayın ama bu tarz ürünler inandırıcı gelmiyor ... motor tasarımcıları bu tarz işleri neden düşünmesinler ki ?
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
|
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9802&KW=&title=yakt-tasarrufu-iin-trblatr
bu konu, üstte linki verilen konu ile aynıdır ve reklam içerikli olduğundan kilitlenmiştir. Düzenleyen H-a-d-i - 30 Haziran 2010 Saat 17:20 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |