![]() |
|
peugeot 406 katlanır ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
purelifepurelife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı purelifepurelife
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 Saat 15:15 |
arkadaşlar merhaba,
Mustafa Kuru,Çanakkale'de oturuyorum,yaşım 35,kamuda çalışıyorum,yeni üye değilim aslında...3-5 ay oldu sanırım.aracımla ilgili bir sorunum var,yardım edebileceğinizi düşündüm...
|
|
peugeot 406 SV
|
|
![]() |
|
purelifepurelife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı purelifepurelife
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım peuget 406 SV ,aracımın sol aynası uzun zamandır arızalıydı,katlanabilme özelliği çalışmıyor,serviste değişmesi gerek dediler,yaklaşık 500,00TL.ben de çıkma bir ayna buldum fakat ,bununda soketleri farklı çıktı ,uyum sağlamadı,ne yapabilirim..
|
|
peugeot 406 SV
|
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Uyum sağlamadıysa iade edeceksiniz. Ne yapılablir ki başka. İade almıyorsa -ki çoğu çıkmacı almıyor- bu da çıkmanın kumar tarafı sanırım.
İnternette ve sitemizde ikinci el çıkmacılar var. Bağlantıya geçerseniz bulması pek zor bir parça değil bu.
Düzenleyen serkan.ist - 21 Haziran 2010 Saat 17:24 |
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
muratca58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratca58
merhaba bendede 406 SV BVA modeli var benimde aynaları elimle katladığım zaman kontağı açınca açılıyor ama kontağı kapatınca kapanmıyor nedeni ne olabilir bilginiz varmı acaba?
|
|
2003 Peugeot 406
2.0 HDİ ST BVA 110 HP 250 NM Tork |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
benim de sağ aynam kapanmıyor
![]() |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Benim öyle bir derdim yok
![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
en güzeli
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |