![]() |
|
gösterge lambalarını nasıl değiştirebilirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2010 Saat 12:57 |
selam arkadaşlar 206 gösterge panelinin hararet göstergesi tarafındaki lambaı patladı nasıl değiştirebilirm |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşi çok kolay tarif edeyim.
gösterge paneli tırnaklı sağ veya soldan tornavida gibi ama ezmeyecek plastiği bir mlz ile hafif kaktır tırnak atınca asıl gelecektir. gelen parçanın arka tarafında 0,05 kuruşluk ampullerden soketleri kalacak şekilde alırsan değiltirebilirsin sonra tekrar takarsın. vida var mıydı hatırlamıyorum ama 4-5 kez kendin söktüm değiştirdim. koaly gelsin ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |