![]() |
|
Koltuk Kılıfı Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2010 Saat 19:56 |
Gri 406 için koltuk kılıfı arıyorum. Döşeme hatta deri döşeme yaptırmak oldukça maaliyetli. Orası burası yamulmayan esnek kullanışlı bir kılıf arıyorum. Tercihen siyah - füme renklerde düşünüyorum. (meganelerin kılıfları gibi bir kılıf olsa süper olurdu)
Kaliteli kullanışlı marka model tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de kılıf arıyorum 307 için. arabam gri, camlar siyah, içi simsiyah, sadece koltuklar gri. ben koltukları da siyah yapmayı planlıyorum. şöyle bel sırt destekli yandan saran türden bir kılıf alacağım. heryerde 50 liraya satılan kılıflar var ama sanırım bizim işimizi görmez. ben internet sitesinden seçip alacağım, bi bakmanı tavsiye ederim
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.modacar.com.tr/urun/concept-design-airbag+ceplik-flock-kumas-oto-kilifi-91a20006.aspx
Şu ikisi fena değil gibi. İkincisinin resminde siyahlı modeli var.
Bakıyorum ama resimdeki gibi durmazlar gibi geliyor. Düzenleyen serkan.ist - 15 Haziran 2010 Saat 00:00 |
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Bence birde buna bak bende var kullanıyorum gayet hoş ve güzel duruyor...
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Deri istemiyorum. Kumaş düşünüyorum.
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |