![]() |
|
206 Ön far ve arka stop takımı satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2010 Saat 11:12 |
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen clbyusuf1 - 15 Haziran 2010 Saat 10:08 |
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlerini ekledim ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim fiyat 170 tl
Düzenleyen clbyusuf1 - 15 Haziran 2010 Saat 10:08 |
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam,
2004 model 206 hdi icin ön far takımı gerekli.
orijinal arıyorum. bunlar orijinalmidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet orjinal hocam arka ledli stop alacağım için satıyorum
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
Meco ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
MERHABA
Farlar için acil fiyat alabilirmiyim
tel no yazmamışsınız bana ulaşabilirmisiniz 05052393059
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
2004 model 206'nın farları yeni tip olan uzun-kısa H7 olanlardan değil mi, oysaki bunlar eski tip olan buzlu camlı H4 ampullü modeller...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |