|
206 Arka kapıya 16cm compenand takmak istiyorum.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
afowos
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2010 Saat 04:37 |
Arkadaşlar merhaba.. Normalde önler 16cm arkalar 13cm 206 larda haporlor yuvaları fakat benim elimde 2 takım 16cm compenand var.. Arkalara 16cm likleri takabilirmiyim? Haporlor yuvasını 3cm genişletebilirim o sorun diğil ama compenandların arka kısımları sıgarmı arkadaşlar? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşım normal 16 cm hoparlör olsa plastik montajı ile rahat takarsın fakat component uyarmı oraya bilmem normal hoparlör takanlar var 16 cm
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim arka kapılarda orjinal hoparlörler duruyor. Kısık şekilde bağlandılar. Arkalara 13 cm takarsan hem orjinnallik hemde ses açısından daha sağlıklı ses alırsın diye düşünüyorum. sonrasında 13 cm orjinallere dönmek istersen sorun çıkar gibi geldi bana. Aracına komponent takmak isteyenlerle takasa girebilirsin forumda. yinede karar senin. En iyisi bu işi yapan bir ses sistemi takan bi yerle görüşmen.
|
|
afowos
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler hepinize bir tesisatçıya danışayım ben..
|
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
normal yuvasına takmak isterseniz slim mid takmanız gerekebilir çünkü arka taraf ön taraf kadar açılı ve geniş değil.cam konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum.ayrıca 16 cm için işçilik gerekecektir.
|
|
apopeugeot
1. Vites 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
|
arkadaşım 16 cm takamazsın ben de de 206 var elimde 16 cm copm. oldugu halde takamadım yeniden 13 cm aldım taktım iyi bir tesisatcı pandizot felan yaparsa olur modifiyede sınır yok ama orjinali bozmam dersen 13 cm. 16 sıgmıyor. sonuçta bu comp. büyük oluyor normale göre
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |