![]() |
|
Havalandırmaya nazar boncuğu kaçtı::))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 Saat 20:56 |
Merhabalar bügün aracımı ilk kez yıkamacıya götürdüm yoksa genelde hep kendim yıkarım adam nazar boncuğunu(uzun ince birşey ortası dualı yaklaşık 10cm şerit şeklinde) ön konsoldaki cama hava veren delikden içeri kaçırdı ilk çalışmada bi şıkır şıkır yaptı şuan ses yok sizce bi sorun olurmu? birde ön paneldeki gösterfenin sağı sönük yanıyor vurunca düzeliyordu şimdi sönük sizce ne olmuş olabilir?Düzenleyen 06BAHO - 05 Haziran 2010 Saat 21:08 |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
havalandırmaya birşey olacağını sanmıyorum. Çıkarmak istersen torpidonun sökülmesi gerekir diye düşünüyorum buda hem zahmetli hemde eski torpido konforunu alamamanı sağlar. Bırak kalsın. Göstergedeki ampullerden sağ taraftaki ampulleri patlamıştır. Elektirkçiler kısa sürede değişirler ciddi bir sorun değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |