![]() |
|
307 fren sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betonuur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 Saat 13:16 |
307 ye kalkışta biraz fazla yüklendim aracın hızını kesmek için frene bastığımda sağ ön taraftan tak tak tak tak diye ağır bir ses geldi ne olduğunu anlayamadım tekrar freni denedim yine aynı yerden ses geldi hani abs devreye girmiş gibi ama hız çok azken ve sadece sağdan geldiği için anlayamadım neden gelmiş olabilir yardım lütfen
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir sefere mahsus mu yaptı devamlı yapıyormu? abs sensörü ile ilgili anlık bir sıkıntı olabilir.
|
|
![]() |
|
betonuur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burada bir tamirci çocuğa götürdüm mağlum kırklarelinde servis falan yok abs den yapıyor dedi ilginç tarafı yüksek hızda durmak için fren yaptığımda aynı hassasiyet meydana gelmiyor ama düşük hızlarda bastımmı yırtıyor tak tak tak anlayamadım abs çıldırdı galiba
Düzenleyen betonuur - 06 Haziran 2010 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
araç 2006 1.4 307 benzinli
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
ABS devreye girince frende olan ayağınızla vuruntuyu hissetmeniz gerekir. Düşük hızda ABS devreye girmeden araç çoğu kez durur. Ayrıca tek taraflı gelen ses de ABS devreye giriyor olsa bile bir sıkıntı olduğunu gösteriyor bence. Alt takım problemi de olabilir. Bilen biline gösterin derim..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
ilginiz için teşekkürler şimdi geçti galiba anlık bir olay sanırım baya bir yüklenmiştim araca daha sonra meydana gelmişti şimdilik tekrarlamadı hadi hayırlısı
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"calisiyorsa kurcalama" ilkesini unutmayin, birde her gelen sesten ariza manasi da cikarmayin,
|
|
![]() |
|
tavsiyeni göz önünde bulunduracağım pirpiriklik başa bela ne yaparsın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |