![]() |
|
206 sedan dizelmi 207 SW mu sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 Saat 00:10 |
Merhabalar yeni araç alacagımda sızce 206 sedan dızelmı alayım yoksa 207 sw mı alayım ıkısı arasında karar veremedım ve bınek araclarda dızel ıyımıdır yoksa benzınlımı daha ıyıdır yardımcı olursanız sevınırım Düzenleyen H-a-d-i - 05 Haziran 2010 Saat 07:45 |
|
![]() |
|
can32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 sedanın dizeli de mi çıktı???? ben 207 sw diyorum duruşu daha güzel. iç aksamda işçilik kalitesi 206nın üstünde.
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Eğer aradığınız özellikler , kullanım amacını ve bütçeyi yazarsanız eminim daha iyi bir değerlendirme olacaktır.. KEndi açımdan değerlendirecek olursam; 207 sw diyorum kesinlikle ikisine de binme şansı buldum bence 207 daha başarılı bir araç bide outdoor olursa tadından yenmez...
Bu arada Üyelerimizi tanıyalım başlığı altında kendinizi tanıtan bir topic açmanız rica olunur.. Düzenleyen SahinGün - 05 Haziran 2010 Saat 00:34 |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım kullanıma göre değişir sw aile aracı biraz daha hacmi falan büyüktür 206 ya gre hemde konfor hız olarak özellik olarak üstündür ama yinede sen bilirsin
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |