![]() |
|
motor şişiyor fan çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 19:18 |
1400 motor benzinli lpgli partner aracım rampada şişiyor hararet 90 ı geçince arıza lambası yakıyor bir daha da gitmiyor stop ediyor tekrar çalışınca araba felç olmuş gibi oluyor sürekli fan çalışıyor motor 2000 devri zor buluyor 3 kere aynı olay oldu.motor soğuyunca düzeliyor.Benim merak ettiğim peugeot motorları bu kadar zayıf mı beyin,fan,enjektörler bunlarla ilgili bir sorun mu var.Yarın Ordu Bayram peugeot yetkili servisine götüreceğim.Aynı konuyu 2 gün önce yazdım fakat bu sabah yine beni yolda bıraktı.Öğretmenim.91 model mazda 323 üm vardı 8 yıl kullandım beni birkez olsun yolda bırakmadı.Arabayı yenileyelim diye partner aldık böyle oldu.Beraber gittiğimiz öğretmen arkadaşlara kaçıncı rezil oluşumuz.Araç rampa çıkmam diyor.
![]() ![]() |
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet müşürü, devirdaim pompası ve radyotörin durumlarının kontrol edilmesi gerekli
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oksijen sensörü arızası verdi.servis 800 tl istedi
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
off büyük para geçmiş olsun partner in benzinli modeli olduğunu bilmiyordum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |