![]() |
|
206 Karter Koruma Sacı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 23:44 |
Arkadaşlar 206 HB aracım için karter koruması alacağım, servis fiyatını bilen var mı acaba? |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servis fiyatı pahalıdır. benim bildiğim fiyat 60 ila 80 tl arası birşey. Yinede araştırmak lazım. |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Yarın alacağım bakalım, bilgisi olan kimse yok herhalde fazla
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
valla ben 100 lira diye duydum ama servis mi sanayi mi bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 nin kartel koruma sacı 1 ay önce 138 lira idi montajsız fiyatı yanlış hatırlamıyorsam
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
40-50 tl saç olan
umranıye onder oto |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırdır kısmet? yaylanıyormuyuz yoksa?? :) :)
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Peugeot Tüylüoğlu Zonguldak Ereğli servisinden karter korumamı aldım. Servis ilk 130 lira dedi, pazarlıkla 110 liraya montajı ücretsiz şekilde taktırdım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |