![]() |
|
alt takim sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeniceri06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 Saat 11:15 |
selam arkadaslar yolda giderken aracin alt takimlarinda zil calar gibi ses geliyor sikir sikir otuyor anliyacanigniz :) arabayi askiya aldim baktim altakimlarina saglam gibi duruyor sizce ariza neden olabilir cok rahatsiz ediyor beni
simdiden tesekuurler
ad: omer soy ad :dag
sehir :strasbourg (fransa )
arac modeli :206 xs (2003)
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekerlerin göbek bilyaları dağılmış olabilirmi hafif uğultu olarak başlar sadece fikir olarak söylüyrum tabi ilk defa böle bişey duydum zil çalr sesi ilginç ... bozuk yoldamı yapıyor sadece yoksa asfalttada mı aynı şekilde? |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
salıncak veya z rod başlarındada cıkabılır o ses gevşemiş veya bozulmuşta olabilir |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
yeniceri06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
![]() ![]() ![]() ![]() |
rulman bozuk bir tanesi onu degisecem ama bu ses nasil diyim resmen ziller olurya singir singir otuyo :) bozuk yolda daha cok yapiyor anlmadim z rotlar iyi dediler rotiler felan hepsine baktim rotiilleri koruyan bir kapak var ben ondan suphe ediyorum yardimlariniz icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
![]() ![]() ![]() ![]() |
amortisörlerin alt-üst lastik burclarina bakin
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Motor egsoz bağlantısından gelen sese benziyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |