|
Krom 106 Gti |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2008 Saat 04:25 |
|
|
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok dıkkat cekıcı :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arabayla acayıp piyasa yapılır gecerten gıtcen caddeye yavaş yavaş butun gözler üzerınde olur
|
|
erenpeugeot
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: tamir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenpeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hmm güzelmiş keşke üretselermis :)
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
OO süpermiş yaa...
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araba mükemmel de trafikte çok sakat yahu.. farkedilmez ki.. tehlikeye davetiye çıkarır çok..
|
|
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi bu arabayı farkedemiyorsan hiçbirşeyi farkedemessin (:
|
|
! 34 Uc9096 !
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerçkten alet 10 numara tam piyasa arabasıı caddedee 10 numara olur..
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahane ama trafıgı alt ust eder kızlar aynaya bakcaz makyaj tazeleyelım dıye kovalar :D:D:D:D:D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu araba benım eskı arabam sımdı sarıya cevrıldı arkadaslar...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paslanmasın bu serhan. :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süper olmus ya
|
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sencer abi senin 106 yı böle yapalım koşuyolunda bütün polisler sana takılsın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KIRMISI 306 MI ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sponsor bul yapalım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben sponsor olurum ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sencer bu serhat çok kıskanç bak senin araba trafikten çekilsin diye sponsor bile oluyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serhat beni tanımıyor ama böle yaparım ruhsata'da işletirim..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AKILLICA
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |