![]() |
|
İlk nazar boncuğum Transporter'dan |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 09:27 |
Dükkanın önünde park halindeyken geri geri manevra kabiliyeti olmayan bir transporter sürücüsü sol aynası aracımın sol arka direğine taktı malesef. |
|
A3
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun bence yaptırmak mantıklı
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Geçmişler olsun emin bence elletmeye değecek bişey değil ama yaptırmak istersende ver servise yaptırsın adamın sigortası başka yerde yaptırma derim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmı solsun ..
ufak bır sey kalsın bole nazarlık dedıgın gıbı yaptrma :) |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
geçmiş olsun.
Gökhan hatırlar. Gebze kahvaltıdan dönerken E5 te önümüzdeydin bir ara. Ben farkettim Gökhan a da söyledim bak geçirmiş biri diye. Yeni değil sanırım bu olay.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
yok 1 aylık bi mevzu ama hala boyatıp boyatmamaya karar veremedim.Sizlere bi danışayım dedim.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
ne yoruyosun kafanı. zamanla özelliklede kışın kar yağmur çürütür. düzelttir gitsin.Bu kadar zaman geçmişken karşılayacakmı sigıorta peki?
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ben olsam adamdan 250 TL nakit para alır cebime koyardım. ve asla o göçüğü oynatmazdım. kalsın öyle. boya kalkması varsa rütüş yap.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
o bana ters gelir abi.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
yeni tarihli tutanak tutarız zor bişe değil adamda burda esnaf.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Yaptır be kanka gitsin ne olacak cebinden para çıkacak sanki öğle vuruk gezeceğine varsın boyalı olsun burası istanbul kazasız araba olmaz
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Aslında yaptırmak daha doğru daha sonra yaptırmak istediğin zaman o esnafa gitmekte zorlanabilirsin cebinden yaptırmak zorunda kalırsın. Çürüme vs. olacağını sanmam çok ciddi bir çizik göremiyorum ama dediğim gibi zaman geçmeden anlaşın yaptır daha iyi. |
|
![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bence de yaptır Emin çok rahatsız eder, çirkin duruyor. |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
geçmiş olsn emin karşı tarafın sigortası karşılayacaksa neden yaptırmama gibi bi seçeneği göz önünde bulunduruyorsunki.
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
geçmiş olsun emin yaptır kardeşim bana kalırsa zaten karşı tarafın trafik sigortası karşılayacak istanbulda kazasız boyasız araç zaten pek nadir biliyosun.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Geçmis Olsun Emin.Bence Yaptır Derim.....
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Emin fotoğrafları arşivine at, eğer arabayı elinden çıkaracak olursan da gösterirsin durum böyleydi yaptırdım diye, bence de yaptır her ne kadar nazarlık olsa da bir kötü duruyor... adam zaten her türlü razı oluyormuş, o yüzden bence zaman kaybetme..
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
bu fotoları sakla ve yaptır aracın. ileriye dönük satmak istediğin zaman bu araç arkadan darbeli derlerse gösterirsin fotoları ufak bi göçük diye.
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
şahinle pişti olduk.
![]() |
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |