|
307 için 6 kollu orjinal jant arıyorum... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
controller
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı controller
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2010 Saat 00:11 |
Arkadaşlar 307 im için 2006 sonralarında çıkan orjinal jantlardan arıyorum. ASLA kaynaklı,hasarlı vs jantlarla ilgilenmiyorum. Takım olarak satın almak istiyorum (4 adet). Fotograf yada link eklemeye çalışıcam. Ankara'da olursa ancak alabilirim sanırım...
En azından Ankara'da nerden bulurum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler... http://www.kaliteliresimler.com/img5637.htm Düzenleyen controller - 28 Nisan 2010 Saat 00:14 |
|
2006 307 Comfort 1.6 Trip.
Ankara |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cıkmcılardan felan bakman lazım ama bıraz zor gıbı
|
|
ankara_307hdii
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ankara_307hdii
|
kardeşim bende jant ve lastik derdindeyim bendekide 6 kollu ama sana uymayacak tarzda 17inç çelik jant var artık onu satabilirsem bende lastik ve jant alacağım araba modifiye edilmiş eski haline çevirme derdindeyim.eğer sen kendine jant alırsan senden çıkıcak olanları alabilirim eğer satarsan?
birde 2006 307 aracımız sanırım aynı model.en uygun jant ve lastik seçimi için ndersin?
bende 17 lik jant ince yanak lastik var bide kısa yaylar var araba pıstırılmış.orjinal yaylarını taksam 17likjant nasıl gözükür?
.ben tekerlekle araba arasında kalan o boşluğun çok olmamasını istiyorum.neyse sen alırsan jant kullanmayacagın jantların resminide koy bana uyarsa belki alırım. Düzenleyen ankara_307hdii - 28 Nisan 2010 Saat 08:45 |
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
hocam ankara yıldız oto sanayideki çıkmacılara bakarsın ama ben bu jantları piyasadaki araçlarda bile pek fazla görmedim oralara düşse bile emin ol fiyatı beklentilerinin üzerinde olacaktır.
|
|
mabolla
1. Vites 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onlar da güzel de bence en yakışanı 5 kollu olanlar
|
|
Baran yıldırım
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede kesinlikle 5 kollu olanları daha güzel
|
|
TarkanBaşsoy
1. Vites 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bende bu jantı ankarada didik didik aradım ama bulamadım servislerde bile yok siparişle fransadan getirebileceklerini söylediler fiyat olarak da tanesine 900tl gibi bir rakam istediler.
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
mabolla
1. Vites 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
900 TL mi ne gerek,arabayı satar 3600 daha koyar model yükseltirim
|
|
Baran yıldırım
|
|
controller
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı controller
|
Dostum benden çıkacak olanlar 15" normal jant yani kapaklı olanlardan. Alaşım,çelik jant dediklerimizden değil yani... ama yok illede istersen jant aldığımda(tabi alabilirsem) o zaman görüşürüz. 17" jant bizim arabalara büyük bence. Büyük jant ince yanak lastik bizim yollarımız için uygun degil malesef. Lastik yanağı inceldikce konfordan taviz vermek zorunda kalırsın hatta sağlam bir çukurda jantı da lastiğide yersin,dağılır gider ikiside. Ben şahsen en ideal oranın 195 55 16 yada 205 55 16 olacağını düşünüyorum. Sen çamurluk boşluğunun illade görünmemesini istiyorsan jantını 16" nın altına düşürmemelisin. Hele birde yaylarını orjinale çevirirsen tam istemediğin görüntü oluşacaktır. Tabi kısa yaylarda arabayı ve konforunu olumsuz etkiler. Naçizane tavsiyem (arabanı ve kendinizi yormamak için) orjinal yay ve 16" jantdır. Lastik konusunda ise Michelin ve Goodyear lara baktım,160-170 TL arası ama pahalı bence biraz. Bu gün dayım Kia Ceratosuna 205 55 16 Kumho taktırmış iskitlerde 110TL adet fiyatı ve 7-8 taksit. Baktım lastiklere gayet iyi fiyat bence,bende Kumho alıcam... |
|
Ankara |
|
controller
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı controller
|
Bir hafta önce Fatih Peugeot da sordum,orjinal jantların tanesi 300 TL dedi. Bu resimdeki 16" jantlar... Ben 1200 TL janta para veremem şuan o yüzden,yarı fiyatına falan çıkma bakıyorum. |
|
Ankara |
|
controller
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı controller
|
Hocam yıldız sanayi tam olarak ne taraf? Tarif edebilirmisin ? |
|
Ankara |
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
batıkent metro durağını sağına al ışıklardan demet yönüne devam et,sağında araba yığınlarını göreceksin ama dediğim gibi isteyecekleri fiyatlar beklediğin gibi ucuz olmayacaktır.400-500'e bulursan jantlara iyi bak en az ikisi düzelmiş,kaynaklı falandır.serviste 1200'e 0 jant bulduysan taksitle onu al bence,gerekirse acele etme biraz daha bekle derim.
|
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben geçen sene 206 ma jant alırken çok aradım bunu bulamadım. kolay gelsin...
|
|
ankara_307hdii
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ankara_307hdii
|
sagolasın kardeş epey yardımcı oldun kafamda bi fikir oluşturdun.bende lastik ve jant alacağım .205/55/16 da konforu biraz artırmak için 205/60/16 olsa nasıl olur bence konfor artabilir...bu arada kumholar tanesi 200küsür biliyodum baya iyi fiyata almış ama dediğin gibi orjinal yay+16inç
|
|
hakann308
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakann308
|
atisan çıkmacılarında bulursun ben geçen gezdim ne ararsan var
|
|
controller
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı controller
|
Cumartesi bakıcam ama atisan neresi |
|
Ankara |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |