![]() |
|
en son moda kamyon yazıları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2010 Saat 01:09 |
![]() ![]() çayın lipton lusunu, kadının ip donlusunu severim beni bu saatten sonra hüsnü bile şenlendiremez kalamazsın ßu dünyada ßakire , en azından hayat koyar 1 kere paran varsa range rover, paran yoksa game over nefessiz kal, efessiz kalma ”eleştirme beni, beğendiysen takdir et. hoşuna gitmiyor muyum? kafana takma, sittir et” sağlam şöfor, kalmaz rampada; müslüm baba sığmaz i-pod’a sonunda şans bana güldü ama dötüyle .. sen vodafone gibi anı yaşarken, ben turkcell gibi seni her yerde çekemem’ ve tanrı kadını yarattı ama erkek allah yarattı demedi milli piyango gibiyim herkese vurmam küçük hırsız el feneri ile büyük hırsız deniz feneri ile soyar ‘aşk, ilkokulda komedi; ortaokulda trajedi; lisede dram; imam hatipte haram gelirken bi 70 lik al kardesim de başımızda bi büyük bulunsun arabanın ön koltugundaki cocuklar kazaya, arka koltugundaki kazalar cocuga sebep olur.” Düzenleyen fourus_06 - 22 Nisan 2010 Saat 01:24 |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam yazılar varmış, "en azından hayatın bir kere koyması
![]() ![]() ![]() Düzenleyen t@lip - 22 Nisan 2010 Saat 09:05 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
biraz önce bu msjdaki içerik mail olarak geldi
![]() hepsi çok ii
![]() |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
milli piyango çok güldürdü beni yaff :)
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
![]() ![]() ![]() ![]() |
-Pi`yi 3 alacaksan güzelim, ben seni böyle de severim
-Hatalıysam hesap et: 2x...-2y=21 / x+y=5 / x=? y=? -3 bilinmeyenli denklem çözerim, geçme beni çok pis ezerim -Küsüratım bile olamazsın -Gülü soluncaya, seni lim x -0+ 1/x`e kadar seveceğim -En son sollayanı çarpanlarına ayırdım -Sağlama bizim işimiz, sen soldan geç -O şimdi iki bilinmeyenli denklem -Hızlıysam , limitini bul ! -Aritmetiğin ustasıyım, geometrinin hastasıyım -Pisagor sağolsun -Birden gelip, sonsuza giderim -Özel dersin saati 60 milyon |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Hahahaha süper yazılar gerçekten
![]() |
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
güzel paylaşım
![]() |
|
![]() |
|
ver coskuyu ver coskuyuuuuu :DDD
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
güzel paylaşım teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
bir murat 131 in arka camında yazoyordu: Hayır mı gardaş?
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
GÜZELMİŞ AGA
![]() |
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
hepsi çok güzel:)
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
HARİKAAA
|
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
![]() |
|
![]() |
|
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
ovaya saldım koçu sevdim aldım doçu :)
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() guzelmis |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
HYN 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
"SENİ TOZLU YOLLAR, BENİ NAZLI KIZLAR KOCATTI"
|
|
HYN
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
kamyon çeker 15 - 20 ton canım çeker paris hilton
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |