![]() |
|
ACİLLL YARDIM ankarada peugeot parçacısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2010 Saat 15:30 |
arkadaşlar bugün aracımla kaza yaptım durum baya ciddi kıbrısta olduğum için büyük sıkıntı içersindeyim parçaları almak için ankaraya gelicem burda çok pahalı ve bulunmuyor ankaradaki arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar parçalar:motor kaputu,sağ ön çamurluk,sağ ön kapı saçı,ön panjur,radyatör,sağ salıncak,sarj dinomosu kayış kasnağı,kartel yağ seviyesi müşürü |
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakan pejo 0312 278 71 37 orjinal ve yan sanayi mevcuttur . hurdacılardan çıkma lazım olursa mustafa 0312 354 88 88 yıldız sanaide bir çok pejo hurdacısı var gidip digerlerinede bakabilirsin çok geçmiş olsun
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Birkaç yerden fiyat al bence. Ben Peugeot Aykan'dan alıyorum, İstanbul Yolu Yeni Başkent Sanayii Sitesinde. tel: 03122787581
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
internettende araştırıyorum sizin söylediğiniz yer sıfır mı çıkmamı satıyor ve yan sanayi orjinal durumu nedir
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Peugeot Aykan sıfır ve yan sanayi parçalar satıyor, Çıkma parçalar Ostimde Yıldız Sanayii Sitesi var, oradan bulunabilir..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
saol bilgilerin için başka arkadaşlar warsa bilgi verrise sevinirim
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
mahmutq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
vallahi arkadaşlar hurdacılar falan diyosanız iyi düşünün kabut vs çıkma alınır ama iş motora gelince çıkma almayın derim benim daha önce anlattığım sorunumda klıma kompresörünü çıkma almıştım 4 kez takıldı söküldü arızalı çıktı bırsürü dert zaman kaybı motor aksamını çıkma alma derim helede elektronik olanlarını
![]() |
|
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım
|
|
![]() |
|
haklısın dikkat etmek lazım galiba mekanık olayını senin dediğin gibi yapıcam |
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bu motor kaputunun ve sağ ön çamurluğun araç rengine boyanması ne kadar turar tahminen
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
buyuk geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
saol kardeşim arabayı ankara getiricez artık güvenilir bir boya mekanik uygun yapan yer varsa verirseniz sevinirim
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
güncel ankarada güvenilir aracımı yapılana kadaar emanet edebileceğim araç başında duramam mekanik ve kaporta işinde iyi ve güvenilir özel servis aranıyorrr
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fatih alı ımren peugeot iskitlerde.ben ordan alıyorum.fiyatlarnda iddaalıyım
|
|
![]() |
|
ostim demi bu ankarayı pek bilmiyorum parçaları alıp geri dönücem
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
walla istanbul olsaydı yardımcı olabilirdim.ßelki kaputu falan bile değiştirmeden düzeltilebilir ustanın görmesi lazım
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
kaputun düzelmesi zor ya burdaki usta düzelmez dedi alcaz artık bi şekilde
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |