![]() |
|
306 Airbag Işığı Yanıp-Sönmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 Saat 18:08 |
2001 306 XR Platinium'da airbag ışığı yanıp sönerek bana bişeyler demeye çalışıyor arkadaşlar:)
Dilini bilen varsa tercüme edebilir mi? Not: Airbag'in koltuğun altında mı ne sensör veya soketi gibi bişey varmış diye de duymuştum ondandır derseniz tam yerini tarif edebilecek olan var mı? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abı sen koltugun altına egıl bak gorursun... zaten baska bır sekılde tarıfı yokkı bunun. anlasılan egılıp bakmamıssın. fener al yanına gormemen ımkansız yanı. koltugun orta kısmında. oradakı sokette temassızlık vardır...
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence aracı bir bilgisayara bağlatıp soruna göre davranın.
|
|
![]() |
|
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
teşekkürler şuan çıkıp bakıyorum tekrar hemen.Yıkamacıların işi olabilir onun temassız hale gelmesi.
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bende diğer peugeot forumlarda okudum bizim 306 araçlarda koltuk altında değilmiş soket sağ tarafta emniyet kemerinin olduğu yerdeymiş Bendede yanıyor devamlı bu ışık bir ara götürüp bilgisayara baglatmam gerek. Ayrıca diğer forumda Daha çok yardımcı oluyorlar ve bu konuyla ilgili bir çok yorum var. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
burdada yardımcı olmaya çalışıyoruz kardeş.elimizden gelen ne varsa.forumlar zaten bilgi paylaşımı içindir.bir konuyu başka bi forum.başka bir konuyu başka bir forum daha iyi anlatmış açıklama yapmış olabilir.sende forumu gezersen eminim yararlı bilgiler bulacaksın.
Düzenleyen ondercan - 20 Şubat 2013 Saat 16:22 |
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
sfyucedag hocam.
.senin aracında sürücü aırbag arızasıda olmuş olabilir.bilgisayara baglayıp sorunun nerden kaynaklandıgı bilip oraya mudahake etmen daha dogru olur.hava yastıgı nazik bir konudur.bilinçsizce haraket edipte zarar görmüş insanlar gördüm.
kolay gelsin. Düzenleyen ondercan - 20 Şubat 2013 Saat 17:33 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Diğer forumda takılın o zaman hocam, herkesin konuya bişeler yazması yardım anlamınamı geliyor, hiç bilmeyenler yazmasın daha iyi madem diğer forumda çok yardımcı oluyolar çözebildinizmi sorununuzu?
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Birşey demedik kardeşim sinirlenip celallenme gerek yok. Sadece diğer forumlarda Daha çok yardımcı oluyorlar dedik bunda ne var. Ayrıca forum'un ne olduğunu çok iyi biliyorum bir çok forumda yöneticilik yaptım ve forumda siteside açtım. Ayrıca her forumda takılıyorum bu forumda ve diğer peugeot forumlarında sıkıntı yok yani Ben sadece fikrimi söyledim. Sorunu Daha bugün anlattım müsait bir zamanda Sanayiye gidip yaptıracağım. |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O zaman aynı yorumu diğer peugeot forumunda da yazın bakalım, bu yardım olayına bi konu ile kara veremezsiniz, ve bu yaptığınız yorum burda hiç bir çıkarı olmadan insanlara yarım etmeye çalışan bütün üyelere haksızlık. 3 sene önce son mesaj atılan bi konuya böyle bi yorum yazmanız bana hiç normal gelmedi
|
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Eğer sorun hala devam ediyorsa aynı sıkıntı bende de var. aracın koltuğun altına baktım baktım. kablo falan görmedim, direksiyon altındaki kutuyu söktüm yine bir olumsuzluk yok, son çare yarın emniyet kemerinin olduğu yere bakacağım, o da olmazsa makineye bağlatacağım aracı.
|
|
Roland Garros 2000 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Ben dün uğraştım ve yaptım airbeg ışığı peugeout 306 xr platinum larda şoför koltuğunun altında soket var o soket çıkmış o yüzden airbeg ışığı yanıyormuş. Şimdi artık yanmıyor hallettim boş yere para vermekten kurtuldum.
|
|
|
|
![]() |
|
Demek ki soket koltuğun altındaymış, geçmiş olsun, sevindim masraf çıkarmadığına.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Ya bu airbeg ışığı gene yanmaya başladı buğün şoför koltuğunun altından o soketi çıkarıp direk kabloları birbirine bağladım ama nafile bazen yanıyor bazen sönüyor ne ile alakalı bir türlü çözemedim. Şoför koltuğunun sağ tarafında el freninin orada bir soket daha var oda direk yuvarlak bir tüp gibi birşeye bağlanıyor ama oradada sorun yok gibi görünüyor. Koltuk hareket ettikçe mi bu ışık yanıp sönüyor onu anlamadım. Bide diğer soketin gittiği yere kablolarda bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum ama o taraftada bir çok kablo var. Şimdiye oraya dokunup yanlış birşeyde yapmak istemiyorum. Ama bu airbeg ışığına ben kafayı taktım. Soketi iptal edip güzelce kabloları birbirine bağladım yanmaya devam etti. Yarım saat sonra tekrar çalıştırdım aracı bu sefer ışık yanmıyordu iyi dedim oldu. Sonra aradan bir yarım saat geçti tekrar çalıştırdım gene ışık yanıyor ilğinç bir durum.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |