![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2008 Saat 12:22 |
Megane 2 dcı 100 hp gucunde
kalkısta ım goturur sızce ?
|
![]() |
:D bızım bı arkadas ınat edıyorda dedım bı sızlere sorayım |
![]() |
307 kasa olarakda motor olarakta megane ye fark atar yanına yaklasamaz ıyı bır plotajla...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 36 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() |
Yani ben değil mi :)
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Yaşı : 34 Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() |
Eğer megane II nin şöförü çok ii değilse benzinli megane ı bile alırsın hemde 1.4 hdi le;) (Kendimden biliorum:))
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 36 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() |
1.6 110 hp hdi ile varya magane benzinlinin içiden geçiyrum..:D
|
![]() |
deran abii bilir bu konuyu şarkısınıdaa bize sölemiştii zaten kahvaltıda...(mert içgörenden)
![]() |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Yaşı : 36 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
![]() |
bence sen alırısın :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 36 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() |
deneyıp görelım bunu :D
|
|
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
![]() |
hemen :D
|
|
! 34 Uc9096 !
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Yaşı : 34 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() |
Arkadaşlar 307 kalkışta çok güzel ama megane da sonradan epey hızlanıyor. 210 km hızı cok rahat elde ediyor. Daha çok basılsa km daha ileri gidebilir (1.5dci 100 hp için ) işin sonucu megane nın hava filitresi 307 nin egzoz gazını emerek peşinden giderrr..
|
![]() |
yolda sollama rahatsız etme saygı göster önümü kesme altındaki renoyla makasa girme akıllı ol beni hiç söyletme efendi ol ki sonra hiç üzülme diye baslayanı diyosun dimi kardeşimm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
evet abii..
![]() |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
1.6 110 hp 307 güzel gider. Ben 308 i test etmiştim aradaki fark bariz şekilde ortada.
|
|
Adım Neco Arabam Peco
|
![]() |
adam seslenirsin aç bagajı aç ben geliyorum.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() |
307..
|
![]() |
307m
|
![]() |
taiki 307...
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |