![]() |
|
Gri 206 hdi için modifiyede düşündüklerim ? yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2010 Saat 19:56 |
Merhaba pugsever kardeşlerim.Pek bilgim yok modifiye hakkında acemiliğime verin
gri renk bir 206 hdi almayı düşünüyoruz ailem ile quiksilver düşünüyordum ama babam anam mutlu olsun yeter ki aile arabası alalım dedik.. öncelikle 206 ya neler yapmak istediğimi belirteyim fikirlerinize ihtiyacım var bu resimlerdeki gibi nasıl yapabilirim ne kadara mal olur ? ayrıca SUNROOF da dahil.Bu genç kardeşinize fikirlerinizi belirtirseniz çok iyi olur.Orjinali severim ama gençlik hevesi işte. Jantlar vs hepsi dahil Herkese teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle inşallah istediğin aracı bulursun.. alırken km düşük alırsan iyi olur..
bende yaklaşık 2 sene 206 hdi'e bindim.. Bir çok masraf yaptım.. en iyisi orjinali.. Body kitte yaptırdım orjınal rc tamponda taktım.. Ama orjinal başka duruyor.. 16 RC jantlar ve coilover ile yere yaklaştırdım.. RC tampon taktım.. Blow off taktım..Angel eyes ve 3D stop birde sparco spoiler.. Yine elinin altında 2bin tl olması lazım.. Aşağıda resimler..
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
gri araç gibi yapıp aile aracı diye binceksen quik al. Benim araçta fazla mod yok, jant lastik yay egzos spiler falan var. 1.500 tl civarı harcadım sadece bunlara. yakında rc tampon film falan yapcam nerden baksan 400-500 civarı onlar tutar. yani araba adama benzesin diyosan 2000 gidyor. Ama baştan söliyim modifiyeli araba aile aracı olmaz. Babam kllandıkça ve altını vurdukça yay yüzünden sayıp sövüyo bana:D
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
böyle modifiyeli aractan aile arabası olmaz bencede... yanlış anlamayın binersinizde 5 kişi binsen o yaylarla hiçbir setten geçemezsin. sade modifiye düşünmelisin bence. tamponu indirme ve yay takma bence. film-jant-angel+led stop yeter bence. benim fikrim sadece tekrar belirteyim.
|
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
acemiliğime verin işte ama araba basık olucak biraz maddi imkanımda olucaktır büyük ihtimal
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
basık araba güzeldir falan ama 2 kişiden fazla olunca bi de uzun yol yapınca deli eder. Basket topu misali zıp zıp zıplarsın arabada.
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
mirak sen bu arabayı siteden bi arkadaştan almıştın yanılmıyorsam değilmi? sakıncası yoksa fiyatını ve özelliklerini ( km model vs) paylaşırmısın? birde bu kaputun renginin farklı olması sorun yartamıyormu yani trafik çevirmiyo mu bu yüzden? yada muayenede sorun olmuyor mu?(söylemeyi unuttum araba bomba. MAŞALLAH)
Düzenleyen ErolSen - 21 Mart 2010 Saat 20:05 |
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence kutu ıcı fıltre bırde yazılım ıle fenada olmuyor hdi lar stabıl degerde 90 hp cıvarı olur keyflı keyflı bınersın 3.5mm yay bırde rc spoıler gayet sık olucakdır
|
|
![]() |
|
bahadirck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadirck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
birader pek modifiye işine girmiyceksen sana önerim ben yapıyorum şuanda fazla derine inme
üstünden makyaj yapsan yeter 206 hdi var bende biraz bişeyler yaptım devam ediyorum hala koltuk kılıfı deri ön angel eye far arka ledli stop xenon krom takımlar ( kapı çitaları , kapı kolları , bagaj çitası , krom ayna takımı , depo kapağı ) beyaz renkli gösterge (206 gti göstergesi) alüminyum vites topuzu , pedal takımı , el freni egzoz ucu ( krom) 30 - 40 lira bişey bide camlara filmi çek tamamdır :):):):) Derine inersen 2-3 milyara çıkamassın body kit , jant , tesisat felan baya pahalıya mal olur ama bu saydıklarım en fazla 1 milyar zorlasan |
|
YANLIŞ ATA OYNAMA , AT TEPER KUPON YATIRTIR.GELME BAŞKASININ GAZINA MOTOR BOĞDURUR , PİSTON SARDIRIR...
|
|
![]() |
|
teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |