|
307 Torpido ve Kilidi Sökme takma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 Saat 21:57 |
C5FG2FF1 - 307 SÖKME - YERLEŞTIRME YOLCU TARAFİNDAKI TORPIDO 1 - SÖKME Plastik bir spatula yardımıyla, sağ yan taraftaki havalandırma menfezini çıkarınız . Eli havalandırma menfezinden geçirerek, gösterge tablosu bağlantısı yan kapak üst klipsini sökünüz . Sağ yan kapağın klipsini çıkararak, kapağı sökünüz . Torpidoyu açınız . Yavaşlatıcı makarayı (2) sökünüz . Kapağı üzerinden kaldırarak, gösterge tablosunun menteşelerini çıkarınız . Torpido kapağını çıkartınız . Sökünüz : kancalar (3) Sökünüz : aydınlatma lambası (5) Torpido gözünün altını çıkarınız ve sökünüz . 2 - YENIDEN YERLEŞTIRME Sökme adımlarının tersi sırasını izleyin . Kontrol işlemi .
SÖKME - YERLEŞTIRME YOLCU TARAFİ TORPIDO KILIDI NOT / BILGI : kilidin sökülmesi işlemi kilidin değiştirlmesini gerektirir . 1 - SÖKME Kilidin (1) arkasına plastik bir spatula [1] sokabilmek amacıyla tutamağı (2) çekin . Kilidi (A) yuvasından çıkarmak amacıyla tutamağın (1) üzerine kuvvetlice bastırın . Kilidi sökün . 2 - YENIDEN YERLEŞTIRME Yeni kilidi yuvasına takın . Test çalışması . |
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
haşim , teşekkür ederim
yan tarafı sökmeyi düşünmemiştim.
menteşelerinden sökerim diye umuyordum
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
haşim zaten gereken açıklamayı yapmıştı.
bu açıklamalara göre bende torpido kapağımı söktüm.
sökerken bir kaç fotoğraf çektim.
belki bir katkısı olabilir.
öncelikle yolcu tarafındaki havalandırma ızgarasını sökmemiz gerekiyor.
sökerken plastik spatula kullanmamız lazım. yoksa eğer meyve bıçağıda olur ama bıçağı bez ile sarmamız lazım ki etrafı çizmesin söktüğümüz havalandırma ızgarasının boşluğundan elimizle yandaki plastik parçayıda sökmemiz gerekiyor
bu plastik parçayı sökmeden malesef torpido kapağına direnç etkisi yaratan mekanizmayı çıkaramıyoruz. bu mekanizma kapağın açıldığında pat diye aşağı düşmesini engelliyor. belli bir direnç ile düşük hızda açılmasını sağlıyor.
kapı 90° açılsa dahi vidasını göremeyeceğiz. çünkü çok dipte kalmış. cep telefonunu kullanarak ne tür vidası olduğuna baktım.6 gen bir vidası var. fakat buraya esnek tornavida kullanmak gerekli. bu mekanizma da çıktıktan sonra torpido kapağını sökebiliriz. ben birde torpido gözünü sökmeye çalışacağım. malüm içi plastik.
blardo masalarında kullanılan çuha denen bezden kullanmak istiyorum. yolculuk esnasında içinde sert bir cisim varsa tıkırtı yapabilir. yarın belki biyerlerden bulurum
|
|
golge_oyunu
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
Benim de torpido kapagının kilidinin yayı çıkmış sanırım , başka bir yay uydurabilirmiyim ve kilidi sökmeden bu mümkünmü ??
|
|
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline emeğine sağlık eyvallah...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |