![]() |
|
Aracı benzinli olup dizel gibi ses yapanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2010 Saat 12:17 |
aracım dizel gibi ses yapıyor
araç ısınıca müthiş bir tıkırtı oluyor kimse bulamadı ne olduğunu 2000 model 1,4 206 varmı aynı sorunu yaşayan Düzenleyen h_307 - 10 Mart 2010 Saat 12:28 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimkinide bulamadılar valla
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
ne olacak böyle bu ses olduğuna göre birşey var mutlaka hiç mi bilen olmaz yavv
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
motordan anlayanlar görünce gerekli cevabı verecektir.
benzinliyi dizel gibi calısan ilk defa duyuyorumda, dizeli benzinli gibi çalışan gördüm ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben uldumda sen inanmadın :)
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
sende hiç bişey yok dedin abi ama hakkaten ışıklarda falan durunca gıcık ediyo o ses ben artık teybinsesini açıyorum yola devam
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
evet benimki dizel ama benzinli gibi çalışıyo dersem inanmayın :))
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
yakıt kalıtesı ozellıkle oktan vuruntuya en buyuk etkendır lpg araclarda daha cok gorulur tık tık tık dıe calısırken ses yapar
|
|
![]() |
|
wolf72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum daha önce yaptırdım ama bir süre sonra gene aynı sesi yaptı nasıl yapıldığını usta yaparken gördüm,benim araba benzinli + lpg ,sesin geldiği yer de bujileri çıkardığı kapağın içinde her bujiye denk gelen kapakta yaylar var onu biraz açtı geri taktı sorun gitti ama sonra gevşedikçe yay gene dizel araba gibi ses yapıyor ,anlıyacağın geçici olarak sorun çözülüyor bu gittiğimde gene ses yapıyor diyeceğim eğer kalıcı bir çözüm bulursa gene yazarım çünkü ustadan çok memnunum servisden 10 kat daha bilgili tabi mekanik için konuşuyorum,elektrik aksama bakmıyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim araçta biraz gürültülü çalışıyor.daha 49 binde.motorda sorun yok.
ama dizel kadar olmasa da ona yakın bir sesle çalışıyor. internette würth ün enjektör temizleyicisini kullandım.hem enjektör sağlığı açısından iyi oldu,hem de aracın motor sesi bariz bir şekilde daha da inceldi. tavsiye ederim. ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben fark etmedimde benim arkdasımda aynı dedı. araç dizel mi diye :)) bende bir göstereyim diye düşünüyorum. Belki eksoz borusunda sorun vardır. ne bilim bir fikir işte anladığımdan değil.
kiiiii arac daha 50.000 de. ve tüm 10.000 bakımları servisinde yapılmasına rağmen. ben yeni aldım. benden önceki bayan sahibi yaptırmış. Kitapçığından gördüm hepsi servisce kaşeli ve imzalı. neyse bir götürücem bakıcaz artık. Düzenleyen bycem - 20 Haziran 2012 Saat 23:26 |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
bunu nasil ve nereye kullandniz?
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
1.4 8 valflerde ayar bozuluyo bıldıgım kadarıyla valf ayarı gerekebılır enjektor olabılır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |