![]() |
|
[Acil Yardım]206+ Plus Frene Basınca Ses Geliyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2010 Saat 15:34 |
Frene Bastığımda Araba Durucakken İç Gıdıklayıcı Bir Ses Geliyor. Bunun Nedeni Ne Olabilir.
|
|
![]() |
|
Anatolianss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Anatolianss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İç gıdıklayıcı derken böyle kuş sesi gibi mi yoksa ? Aynı sorun bende de bazen oluo özellikle yagmurlu hava sonrasında.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
balata yada dısklerden kaynaklanıyor olabılır
|
|
![]() |
|
balata temizleyici spreyler var sık hiç birşey kalmaz
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Yok Abicim Ankarada Oturuyorum Zaten Yağmur Nerdee Doğru Dürüst Kar Bile Yağmadı :) Aynen Dediğin Gibi Kuş Sesi Gibi Ses Geliyor. Korkum Balatanın Bitmesi :S Ama 4 Aylık Arabanın Balatası Hemen Bitermi ?
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Balataların bitmiş olabilir. Ya da disklerinde eğrilme veya ömrü tükenmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
4 Aylık Arabanın Baltası Bitiyosa Artık 2 Sene Sonra Hurdaya Çıkar Demekki :S
|
|
![]() |
|
Araba Daha 4.000 km de.
|
|
![]() |
|
Anatolianss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Anatolianss
Balatanın bitmediğini düşünüyorsan ki kendin kullandığın için bunu tahmin edebiliyorsundur bence arkadaşların dediği gibi balata temizleyici sprey kullanmayı dene. Ben de aynısını yapacağım.
|
|
![]() |
|
4,000 km de arabanın balatası bıtmea zgarantılı araban gıt goster baksınlar mecbur bakacakalr
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
garantili araba,, balataya pislik girmiştir.. bi temizer gönderirler..
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
207 de de bu sorunu çözememişlerdi...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
sert balata kullaniyorlar ondan oluyor bence benim 206 da var
pejo simdiye kadar hangi sorunu cozduki adamlar akilli sorunsuz yapsalar parayi nerden kazanacaklar ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
o sorun benimkindede var firene basinca ses cikiyodu. gittim bohs un balatasini aldim degistirtdim hala var; benimkide kuru havalarda yapiyo
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
balatana sprey sıkıp gönderirler..Muhtemelen toz kaçmıştır..Onun dışında adamına göre balata 5000de de biter 50.000de de..Bu major bir problem degildir, hiç canını sıkma..
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Balataları 10-15 gün önce değiştirdim, diskler fena değil, benim arabada da var frenle gelen hafif bir ıslık sesi. Islıklayarak biniyorum.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Aynen..Spreyle bir şey kalmaz.Tozlanmıştır..
En kötü ihtimal fren balatalarını degiştirirsin
|
|
![]() |
|
Muhtemelen toz'dan ötürü ses geliyodur. Bende Kasım ayından beri 206 + 1.4 benzinli kullanıyorum . Gerçekten çok memnunum . 7500 km'yi devirdim
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |