![]() |
|
corsa gsi a hava filtresi tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2010 Saat 21:59 |
arkadaslar 1997 model corsa b 1.6 16v gsi aracım var.Hava filtresi takmak istiyorum.Ne takmamı önerirsiniz?Saygılar
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pipercross ya da kn
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
K&N Hürmetler..!
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece hava filtresi takıcaksan bu işin kralı k&n yi tavsiye ederim biraz daha az maliyetli dersen yed felanda tavsiye edebilirim fakat tavsiyem cai kit almandır tam verim alırsın sadece filtreyle sesten öteye gidemezsin kayda değer bir şekilde ...
|
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
opel corsa gsi a flitre takmaniz için borularla filan uzatmaniz gerekiyor.öteki türlü direk taktiginiz zaman motora yakin oldugu için sicak hava emecektir performans düsmesine sebep olacaktir.flitre olarak k&n i öneririm.borularla beraber davlumbaz ile tamponun arasinda koydugunuz zaman hem güzel bir emis hemde güzel bir ses duyarsiniz... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tavsiyem raid hp veya AEM.
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
birde mantzel ile desteklendmi tadından yenmez üstüne birde yazılım :):) KN bu işte gayet basarılı ...
edit:ufak capta Aem dry flowda olabilir... Düzenleyen EyupD - 25 Şubat 2010 Saat 18:48 |
|
![]() |
|
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
kusura bakmayın internetim kesikti giremedim nete o yüzden daha yeni yazıyorum..verdiğiniz bilgi,ler için çok teşekkürler araştırmaya başlıyorum fakat anlamadığım birçok nokta var..ankaradayım bu işi nerde yaptırabilirim ankarada bana yardım edecek biri varsa çok çok sevinirim..saygılar
|
|
![]() |
|
birde hava filtresini borularla uzatıp tampondan cıkartanları gördüm cok hosuma gitti öyle bi uygulamayı nasıl yapabilirim zaten benim arabam 97 gsi oldugu için sis farsız ben 98 sis farlı gsi tamponu alcam uygulamayı ona yapmak istiyorum bana bi yol gösterebilcek olan varmı:))
|
|
![]() |
|
aslan3866 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2015 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan3866
Merhaba arkadaslar bende 94 model corsa 1.6 gsi var...yalniz ben orjinal hava filtresi kutusunu ariyorum bulamiyorum bana yardimci olursaniz sewinirimm...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |