![]() |
|
307 Ön Tampon Fikirlerinizi Bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2010 Saat 19:05 |
|
Arkdaşlar aracın ön tamponunun sağ alt kısmı kırıldı malum ufak kaza sonucu ve çözüm için bi hayli ikilemde kaldım şöyleki ;
kaportacıya götürdügümde yapıştırıp macunlayıp boyatırız 200 liraya hallolur anlıyamazsın bile dedi boya lokal olucakmış sadece sağ kısım panjurdan itibaren fakat herhangi ufak dokunmada tekrar çatlar orası diye düşündüm akabinde nette ufak bi araştırma sonucu 85 tl ye bile ön tampon buldum http://www.yedekparcabul.com/urun/peugeot-307-hb--01-05--tampon-on--far-yikama-deliksiz---panjur-delikli-_405564.aspx?CatID=22387# burdan esinlenerek dedim yensii ile değişsin en azından kırık olmaz diye düşündüm ve sanayiye gittigimde orjinalinin 500 civarından yan sanayisinin 350 civarında oldugnu söyledi ve şoke oldum 85 liraya 4 taksit olan tampon anladım ki çok seçenekli ikilemde kaldım düşünürken aklıma diğer bi alternatif orjinal çıkma tampon bulup boyatırım dedim ve çıkmacılara gittim bulundugum şehirde peugeotun çıkma parçalarını bulmak nerdeyse imkansızmış derken 1 yerde buldum elimde varsa 150 liraya olur dedi akabinde orjinalmdiir diye sordugumda herhalde orjinaldir felan şeklinde bi yanıt aldım kafam iyice karıştı Orjinal tampon nasıl ayırt edilir anlaşılırmı bundan önceki ford aracımda orjinal parçada çelik barlar ve dolgu köpükleri vardı çok belirgin bi şekilde ayırt ediliyordu tanıdıgım bi parça değil Sizin önerileriniz nelerdir yardımınıza ihtiyacım var cevap veren arkdaşlara şimdiden teşekkür ederim... Düzenleyen pug307_26 - 24 Şubat 2010 Saat 19:07 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
200 lira tamiri için çok geldi bana.. ben eski tamponumu boya + fiber tamiri dahil 100 TL ye yaptırmıştım. sanayiden aldığın fiyat aşşağı yukarı normal fiyatlar.. 85 TL likten ne çıkar bilemem.. astar boyasız çıkarsa ilerde boyanın dökülmesi muhtemel.. Malı görmeden birşey diyemiyorum
|
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
haşim abi telefonla şu kadar gösterebilirm olayı eksik parça yok birleştirip japonu bassamda olucak gibi ne dersin
![]() [URL=http://img412.imageshack.us/i/17022010557.jpg/] ![]() Düzenleyen pug307_26 - 24 Şubat 2010 Saat 20:50 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Benimkinin aynısı aynı yerden hatta.. buzda kayınca kaldırıma çarpmıştım.. 200 tutmaması lazım bunun, bi tilkilik seziyorum ustanın işinde |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
2-3 yer bu fiyatı verdi abi oda rica minnet metalik boya oldugunu gramının ne kadar oldugundan bahsediyorlar türlü türlü laf oyunları bende size danışmak istedim ne yapmalı ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
vallahi benim burdan gördüğüm kadarıyla arçlarımızın rengide aynı :). 200 bana çok geldi.. orjinal tamponu deponda yer varsa ayır.. al yan sanayi boyatıp tak.. 200 TL pampon tamirimi olur yaw.. kaskolar bile sınırsız plastik aksam tamiri teminatı veriyor..
|
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle geçmiş olsun.. Bana kalırsa o 200 ytl dıyen usta her kimse ona bi sor bakalım yenimi evlenicekmiş ? :)) Yoksa azı bulamadığından direk çoklamı başlamak istiyormuş Resime bakınca şaşırdım ya o kadar tamir için o para alınırmı ya
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
100 TL ya eder ya etmez. İstanbuldaysan yardımcı oluyum.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
bence adamlar soymaya yer arıyolar |
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
malesef eskişehirdeyim çok teşekkür ederim istanbula göre küçük yer olunca böyle oluo demekki ne yapmalı
![]() |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
geçmiş olsun hemşerimm....Bu fiyatları nerelerden aldın sorabılırmıyım acaba? özelden msn yolladım sana daha ucuza yaptırırız bunu kafanı yorma sen....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
sagolasın hemşerim ufacık bi kaza ama can sıkıcı fiyat konusundada alt sanayide yani ankaralılar varya onun altında meşhur bi tamponcu varmış ondan fiyat aldım paslaşalım ;)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
haşim abi tampon söküm şemasını bu fikir aklıma geldiği için istemiştim kargoyu direk boyacıya isteyip ordan alıp direk tamponu kendim montajlamak istedim düşündüm dediğinizi fakat becerebilirmiyim bilemiyorum elimde hertürlü alet edavat var gibi ... tecrübesi olan varmıdır aramızda ![]() |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
ben en az 10 kere sök tak yaptım :) daha önceden carzone ve reiger ön tampon kullanmıstım hemşo....pek bir zorluğu yok iki yanda tırnak artı birer vida var birde ön taraftaki bağlanti vidaları var o kadar....anahtarı özel oda şarjlı vidalama aletınlerınde mevcut oda var bnde olmadı soker takarız bırgun.... |
||
![]() |
||
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
|
geçmiş olsun,kaskon yok mu?bunun onarımı kaskoyu delmemesi lazım. |
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
senin İstanbulda olduğunu sanmıştım ve kaporta ustasından fiyat almıştım. herşey dahil , 120 TL.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
elimde sıfır olarak var 80 tl olur
|
||
|
||
![]() |
||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
pug özel servis karel otomotiv GÜRBÜZ KARA 2370022. hemşehrim ara sor bakalım. fiyat konusunda fikir edinirsin. yenisi kaç para,tamiri kaç para felan sorarsın.
|
||
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |