![]() |
|
Direksiyon Hidroliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 17:13 |
Selamlar..307 1,6 xs aracımın hidrolik yağı bitmiş.Bp yeşil kaplı hidrolik yağını su girişiyle silecek suyu girişinin ortasındaki biraz altta olan bölüme koydum.Doğru yer değil mi?Bir de çubuktaki max seviyeyi iki parmak kadar geçmişim.Bir zararı olurmu?
Yağı koyduktan sonra direksiyondan gelen inleme sesi azaldı ama tam geçmedi.Özellikle direksiyonu tam döndürdüğümde bu ses artıyor.Başka bir arıza belirtisi olabilir mi acaba? |
|
![]() |
|
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şeyleri geçen hafta yaşadım bende.transmisson yağı die geçiyorr.kırmızı renkli bi hidrolik olıcakk.aynen maxa kadar doldurdum.ses kesildi kardeşim..ilk gün hemen kesmiyo tamamını ama sonra kalmıyo bişeyy.
|
|
307'm benim
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun doğru yer max ı az geçti ise sorun olmas ama kapağa dayanmasın :) kazasız sürüşler ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şırınga il tepesinden biraz çek :) :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yeni bir başlık açmak istemedim,o yüzden buraya yazıyorum,,biraz titiz olduğumdan herlade(bir de ilk arabam)en ufak bir şeyde rahatsız oluyorum,,geçen hafta ağır bakımını yaptırdım arabanın ,sol rot başı,sağ sol rotil,salıncak,z rot filan değişenler arasındaydı,yalnız sağ arkadan gelen lık lık ses tam olarak kesilmiş değildi..bozuk bir yol,kasistte lık sesi az da olsa geliyor..amortisörden midir acaba?eüer öyleyse maddi durumum şu an için değiştirmeye müsait değil..bu sesin sebebi amörtisörse bu sesle kaç ay daha devam edebilirim??
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
kardeşim benimde o ses geliyodu amortisör diye gittim ama stepne den geliyormuş kriko oynuyormuş oraya birşey sıkıştırdı usta sorun çözüldü ama 307 amaortisörleri 120 130 lira civarında bilgin olsun + işçilik :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |