![]() |
|
Dizel Peugeot lar için kumandalı Powerbox |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 Saat 15:18 |
Bu tip ürünlerin bir işe yaradığı konusunda deneyimi olan birileri var mı aramızda ? Bunu ya da benzeri yaptırıp kullanmış ve memnun kalmış birileri ? Fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz ? Dizel Peugeot lar için kumandalı Powerbox chip tuninghttp://www.sahibinden.com/dizel_peugeot_lar_icin_kumandali_powerbox_chip_tuning_yakit_ta-18WQQaXQQ13478581WQQpXQQdisplayitem ![]() Düzenleyen rifatseker - 08 Şubat 2010 Saat 15:24 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işe yararmı acaba? bana hikaye gibi geliyor ama
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
arkadaşlar bu ürünün işe yarayacağını sanmıyorum power box cunku ve beyınde chip yazılımı kadar etkili olacagını dusunmuyorum ama chip tuning işe yarıyor 1 yıl once yaptırdım faydasını gordum ben aracımda...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bos ıs mılletı kandırıyorlar sadece
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
chip tuning hertürlü de bunlar hikaye
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
arkadaşıma geçen gün birinden baya ucuza aldık. 206 hdi için. Chip gibi 90 hp yapmıyo ama 80 hp civarı yapıyor. Calışma prensibi çok basit bi parça, hikaye falan değil ama uzun süreli ve zorlamalı kullanımda zararı var. Enjektörlere giden sinyali düşürüyor ve enjektörler senin verdiğin gaz tepkisini karşılamak için daha basınçlı yakıt püskürtüyor bu da haliyle performansı arttırıyor. Biz ayarlısını aldık orta ayarda tutuyoruz üst ayarda enjektörlere zarar verir uzun kullanımda. Dynoya çıkarcaz yakında arabayı ama yokuşlarda falan çok rahatladı, bariz performansı arttı. Bendede var 206 Hdi standart motor bariz fark var aralarında, ama söyiyim chip kadar verimli değil. Zaten dizelde yüksek performans istiyosan ve motorun kaldırıyorsa powerbox+chip yapıcaksın ama motor ömrünün kısalmasını göz önüne alarak.
Düzenleyen berko - 09 Şubat 2010 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
iyiymiş ama motoru götürüyo işte...
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
aynen ama güç verdiğini görüp gaza gelmezseniz bi zararı yok motora. bu üründe de güç ayarlı olması lazım. motordaki tüm parçalar fabrika çıkışın %10 ile %20 arası üzeri güçlere sorunsuz dayanır. bu parçanın tek işi yakıt püskürtme sistemiyle. eğer fazla zorlamazsanız yani ordaki listede 86 hp diyor 80 hp ye ayarlatırsanız hiçbirşey olmaz. bu powerboxları genelde multijet kullanıcıları alıyor onların yorumlarını internetten okursanız dahi iyi olur. bunun ayrı bi avantajı istediğin zaman sökebilmen. chip en iyi sistem ama sonuçta beyinle oynuyosun chipte de beyin yakan çok olmuştu zamanında yani her türlü sistem risklidir.
Düzenleyen berko - 09 Şubat 2010 Saat 00:49 |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
kaçarın yok Berk yaptıracaksın sonunda chipi :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlaşılan biz garantinin bitmesini bekleyeceğiz .
![]() |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
öyle görünüyo abi ;)
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
arkadaşlar chip tuning konusunda bilgi yada uygulama hakkında bilgi almak isteyenler varsa özelden bana ulaşabilirler....Yakın zamanda EGE TURBO PERFORMANS'ın eskişehir bayisi uygulamacısı ben olacağım bununda sinyalini ilk kez burada vereyimmmm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |