![]() |
|
307 bagaj kilidi sorunu.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 00:04 |
İyi geceler, 2 gün önce 2002 model 1,6 xs sahibi oldum çok şükür.Arabamda şöyle bir sorun var ama..
Araç kilitliyken bagaj açma kısmına elimi sürttüğüm zaman doğal olarak bagajın da kilitli olduğunu görüyorum.Buraya kadar her şey normal.Ama kontak anahtarından arabanın kilidini açınca bagaj da kendiliğinden açılıyor yani arka silecekten tut kaldır ..kilit yuvasından çıkıyor..Bu durum araç kapalıyken bagaj kilidi bölümüne elimi sürtmediğim zaman gerçekleşmiyor. Yukarıda bahsettiğim bir sorun mudur yoksa normal midir?Sroun ise çözüm için yapmam gereken işlem basamakları nelerdir. 07 im ilk arabam.O yüzden arabalardan şimdilik fazla anlayamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın kilidi takılı kalıyor elektrıklı oldugu kilidin içeersindekı buton takılı kalıyo olabılır
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |