![]() |
|
Pejo206 HDI Vites kolu problemi sonrası değişenler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 Saat 00:14 |
Herkese merhabalar
konuyu doğru bölüme mi açıyorum bilmiyorum. Arkadaşlar pejo 206HDI aldım 97 binde .Aracım şu anda 115bin kmde Vites kolu tam sola ve tam sağ kadar yatmaya başladı, 1.2. ve geri vitese girmemeye başladı, sadece 3.4.5e geçiyordu aracım 1 hafta serviste kaldı ve değişenler şunlardır. Debriyaj Seti Debriyaj Çatalı Şanzıman yağı 1.2. ve geri vites dişlisi prizdirek bilyası prizdirek mili motor yağı hava filresi yağ filtresi mazot filteresi vites çubukları hidrolik yağ direksiyon yağ 3.4.5 vitesler tornada düzeltidi yani anlayacağınız vites sıkıntısı nelere mal oldu ve toplam işçilik dahil tam 2000 tl masraf çıktı fiyat bana fazla geldi,kazıklandım mı acaba ? sizler ne düşünüyorsunuz acaba çok teşekkürler |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer hepsi değiştiyse fiyat normal.. Komple elden geçmiş şanzıman maşallah..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dışarıda yapsan belki yarı fiyat verirdin ama garanti olmazdı sizin yerinizde olsaydım 500 tl ye çıkma şanzıman takımı komple vriyolar bu şekilde yapıpta yıllarca sorunsuz binen tanıdığım var 3.4.5 torna olmuş umarım ileride sıkıntı çıkarmz aracı kaç yıldır kullanıyorsunuz . işte biz araba alırken tek sorduğumuz boya varmı değişen varmı aslında en önemli olanı mekanitir yorulmuş araba orjinal olsa ne yazar kanser gibi sorunu bitmez umarım başka sıkıntı çıkmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |