![]() |
|
Peugeot 307 Hakkındaki Sorunlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 21:51 |
Merhabalar. Öncelikle aranıza katıldığım için çok mutluyum,
ben 2002-2005 model 307 almak istiyorum ancak internette yaptığım araştırmalar sonucu aracın aşırı derecede sorunlu olduğunu duydum. Özellikle otomatik vites olan modellerde aşırı şanzuman bozukluklarından ve giderilemediğinden bahsediliyor. Ayrıca motor ve elektrik aksamındada aynı sorunlar varmış.
Tabiki bu sorunu bilenlere sormanın daha iyi olacağını düşündüm. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten araba çok hoşuma gidiyor açıkcası okuduklarım hevesimi kırdı.
Zaman ayırdınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 ve yukarı modelleri, düz vitesi öneririm. bahsedildiği gibi sorunlu bir araç değil. ama aşırı elektronik donanımlı. her bakımsız araçta yaşayacağın sorunlar çıkacaktır karşına. bu gayet normal.
ben 307 öneririm. bu arada aşağıdaki linke tıklayıp yeni bir konu açmayı unutmayın : http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Ben bir ay öncesine dek 2004 model, düz vites HDi kullanıyordum. Donanımı ve gidişi güzel bir araba. Donanım fazlalığı nedeniyle bakılmazsa dağ oluyor, bakımlı olunca da tadından yenmiyor...
Konforu ve donanımı benim diyen birçok arabada yok, onu da ekleyeyim. İmkanınız varsa 1.6 110 HPlik ve de dizel almaya bakın derim... Son bir söz; Pejo nazik arabadır, kullanım şeklinize dikkat etmelisiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
ben 307 dizel kullanıyorum 2005 model önceki ilk aracım astra idi aşırı derecede yakıt sarfiatı vardı ve parçaları çok pahalı idi sattım kıa rıo aldım sıfır 6 aylıkken elektronik sorunlar başladı 25000 kmde debriyajı bitti sorunları bitmedi sattım opel corsa aldım 1 yıl bindim direksiyon ve aks öndüzen problemi ve şanzıman sorunu bitmedi sattım ww polo aldık şanzıman sorunu daha beter bunlar manual vites megane 2 2005 aldık motor takozundan tut debriyaja kadar arıza sattık 307 aldım hiç sorun çıkarmadı şans derim sana benim aldığım tüm araçlar sıfırdı hepsi sorun çıkardı 307 al ama 2005 ve üzer al sakın otomatik alma aşırı sorunlu tamirde olmuyor 2005 ten sonra elektrik aksamı 407 lerle değişti sorun çıkarmıyor 1.4 dizel alma kasa çok ağır geliyor 110 hp dizel
|
|
![]() |
|
arabasına bakmayan adam'ın audı'sı olsa sorun cıkarır .. sen arabana bakıcaksın kı oda sana baksın ;)
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
bakımlarını yaptırdıgında bişey olmaz ama arabaya bakılmamışsa üzer |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
selam,
benim araba ne 2005 üstü ne de düz vites yani forumdaki pug çuların bile tavsiye etmediği araba ki pug bilmeyenlerin söyledikleri çok doğal oluyo bu anlamda arabada tık yok desem nazar değmez inşallah. ama bakım şart herkes hem fikir bana da 206 ların iç malzeme kalitesi çok dandik gelir mesela |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
++++++++++++ |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
Yorumlarınız için teşekkürler ilginizede tabi e şimdi 2002-2004 arası otomatik 307 alınırmı alınmazmı ne karar verdik :)
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
bende 2004 otomatık vıtes var
yol acıtıgı sorunlar kol dayama kırıldı yer dosemesı sokuldu fıtılı dısarı tastı far sensörune hava kactı bu tur sorunlarla ugrasıyorum :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |