![]() |
|
307 kornanın zor çalışmasına çözüm? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 16:27 |
307 aracımın kornası zor çalıyordu.Kontak noktalarını zımparalayıp çok az gres sürdüm çok az düzeldi ama gres zamanla toz toplar diye düşünüyorum.Acaba kontak noktasına iletkenliği artırıcı ne sürmeli?
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pas sökücü sprey işe yarayabilir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
wd 40 var da ekstra iletkenliği artırıcı bir cins var mı acaba bu spreylerde?
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
WD40 bu işi yapar mı bilmem ama sanayide elektrikçiler kullanıyor bu tür spreyleri. örneğin bazı stop lambaları sönük yanar, usta bu spreyi stop farının arkasındaki jak'a sıktığında parlaklık artıyor. (tabiki ampulde sorun yoksa)
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
direksiyon simidinin içinde kornanın şaşe koblosu var , onu oradan çıkart ve direksiyon baglantı civatasının altına sık , düzelir Düzenleyen h_307 - 03 Şubat 2010 Saat 21:34 |
|
![]() |
|
FATALITY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence oraya gres yerine ( ki dediğiniz gibi zamanla toz vs. sebeplerden orası çamur gibi olacaktır. )
aşağıda linkini verdiğim spreyi kullanırsanız daha kesin bir sonuç verecektir. Linkte ortada bulunan mavi renkli spreyi kullanmanızı öneririm. yağsız ve iletkenliği olmayan bir spreydir. plastik aksamlarda kullanırken dikkatli olun çünkü bazı yüzeylerde aşınmalara ve matlaşmalara neden olabiliyor.fiyatı da sanırım 8-10 TL civarlarında. bu arada WD40 bildiğim kadarıyla yağlı bir sprey ve onu kullandığınızda zamanla tozlar oraya yapışıp çamurlaşma yapacaktır. http://www.plusmaxstore.com/philips.htm firmayla bir ilgim yok sadece resim amaçlı kullandım. ![]() saygılar iyi forumlar. Düzenleyen FATALITY - 06 Şubat 2010 Saat 00:11 |
|
GEÇİCİ BİR DÖVMESİN ŞEKLİNİ ÇİZDİ TANRI TOPRAKLARA, VAKTİ GELİNCE KAZMA KÜREKLE SİLİNECEKSİN...
Volkan - 1982 - Antalya |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Benim 307'de de bir ara öyle bir sorun olmuştu. WD40 ile düzeldi.
Com 2000 kolunda sorun oluşunca da öyle bir sorun olabiliyormuş. Servise gittiğimde öyle demişlerdi. Eğer spreyle vs düzelmiyorsa alternatif olarak aklınıza gelmesi açısından bunu söylemek istedim...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |