![]() |
|
Peugeot Türkiye Fun Club Card |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 00:33 |
Uzun zamandır düşündüğüm bir projeyi sizinle paylaşmak istedim.
![]() Peugeot Türkiye Fun Club Card Avantajları neler olacak derseniz cüzdanınızda sürekli taşıyabileceğiz dahil olduğunuz fun clubın resmi üye kartı olması, Yakında ürün satışına başlanıcak PUG Store' da indirim, Ve üye işyerlerinde indirim ( ilk etapta bu üye işyerleri İstanbul için geçerli olacaktır. ) Şimdilik avantajları bu kadar ![]() Senelik 10 TL bir yıllık aidatı olacaktır. Üye işyerlerinde indirim için gittiğinizde, üyelik bilgilerinizin gizli olmayan bölümleri isminiz ve kart geçerlilik sürenizi kontrol edip indirimlerini size sunabilecektir. Bu projenin hayata geçirilmesi ve detayları için düşünceleriniz nelerdir ? paylaşırsanız sevinirim. |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alalım bu kartların haydii peugeotturkey ailesii..!
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
can-ı gönülden destekliyorum.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
güzel bir proje eskişehir şubesinede istiyorum.....
|
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
+1000
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
güncel.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Kesinlikle destekliyorum. Bölge temsilcileri vasıtası ile diğer bölge ve illere 'de yayılarak daha büyük bir imkan ağı oluşturulabilir.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok guzel bır dusunce . herkez ıcn yararlı olacagını dusunuyorum yıllık ucretıde cok cazıp ..
herkezın desteklemesı guzel olacaktır. |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
alınır
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Arkandayız Gökhancım :)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Başlangıç için yeterli avantajlara sahip, ilerleyen zamanlarda umarım daha da gelişir, güzel atılım..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
up
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
uye isyeri agi hemen kurulmali,gorusmelere baslanmali,bi cok forumda war bu kartlardan we ragbet goruyor
pug store urunleri keza hayata gecmeli,
bence cuzdana yakışır:)
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
bEN varım
![]() |
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
ben alırım
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
bana uyar hatta üyelik aidatını aylık bile yapabilirz platinium üyelikler gibi. ben her gün 10 lira sigaraya veriyorum hiç düşünmeden, pt için 10 lira çok mu?
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Benim ki nerde abicim ? :)
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
kanka avatarın fena olmuş sherif :D
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
ÇıNaRC.051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
biran önce bekliyoruz ve destekliyorum
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
FİKİR ORTAYA ATILALI 4 SENE OLMUŞ AMA ORTADA KARTIN ( K ) Sİ YOK |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |