![]() |
|
2003 307 HDİ XR YOL BİLGİSAYARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2010 Saat 23:51 |
com2000 uyumluysa sadece yükletmen lazım serviste bsi den..parametreler açılcak..silecek kolunun ucunda kumanda etmek için düğme var mı
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NASIL VE NEREDE YAPTIRA BILIRIM BURSADA İKİ KİŞİ BULDUM AMA İLGİLENMEDİLER DESEM YERİ VAR COK YOGUN CALISIYORLAR
|
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kalan yakıtla gidilecek yol,ortalama tüketim,anlık tüketim,ortalama hız vs gibi bilgiler ilginizi çekiyorsa yaptırın.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
BENDE YOL BİLGİSAYARI TAKYIRMAK İSTIYORUM İŞLEVLERI ÖZELLİKLERİ HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
COK GEREKLİMİ |
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar. Arabam 2003 model 1.4 hdi , bu modellerde yol bilgisayarı bulunuyor mu. Sinyal ve silecek kollarına baktım , yandan düğme var ama basınca bir işlev yapmıyor.Yol bilgisayarı çok gerekl mi merak ediyorum ve gerekli ise ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |