![]() |
|
206 direksiyon arkasındaki teyip kısa yolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 18:54 |
slm iyi günler bende 2004 model 206 var benim orjinal teyibimi söktürtüp cd calar teyip taktırmak istiyorum yanlız tek öğrenmek istediğim direksiyonun arkasında ses yukseltme alcatma parça iptal olurmu yada ses yükseltebilirmiyiz hiç karşılaşan varmı ney yapmam gerek yardımlarınız için tşkler
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu sorunun cevabını merakla bekliyorum. O kumanda kullanılamaz diye duymuştum çünkü.
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrı bır cd calar taktıgınız aaman o kol kumandasınız kullanamazsınız
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
ben bir sezen aksu kaseti buldum, süper çalıyor. Vazgeçtim cd calardan:)
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
ya aslında bunu uygulayan birisi vardır sitede bende merak ettim nasıl olacak acaba
|
|
![]() |
|
hımm tmm kardeşim çok tşkler öğrenmiş olduk neyse teyip kumandasıyla idare etcez
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
başka bi teyp takıldıgında o kol direk iptal oluyor ne olursa olsun
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ılk once bı kendınızı tanıtsanız sorularınıza daha ıyı yanıt alabılırsıız
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Hazır komple kitler var ancak bunlar genelde çin malı ve tr de bulmak çok zor. Sahibinden.com da satan bir kaç kişi vardı.. Onun dışında alacağınız üniversal ürünlerle kol kumandasını çalıştıramazsınız.
![]() |
|
![]() |
|
öncelikle eskiden orjinal direksiyon kumandasını kullanmak gibi bişi aklımızdan geçmezdi fakat son zamanlarda çıkan modellerde kumanda kullanımına imkan var pioneer ın bikaç modelinde var ama hangileri bilemiycem araştırma yaparsanız kumandanızı kullanabilcek bi cihaz bulursunuz ...
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
kumanda olayı çözümü yok arkadaşım şu anda.
git kumandalı bi pioneer al kafan rahat takıl ben öyle yaptım şahsen :) opelde birisi yapmış o işi fakat sanırım o arkadaş da diyarbakırda ikamet ediyordu salla gitsin dedim ya usb'li cd'li kumandalı bi pioneer al iki gün takıl kolu unutursun emin ol. pioneer 1100 serisi var fazla para veremem diyorsan bi bak istersen. |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kumanda olayının çözümü var..
100 euro luk bir parça. onu taktıgınız zaman orjınal kumandanızı takacagınız teyple kullanabılıyorsunuz.. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
abicim evelsi gün iyi bir işçilik ve henüz benim denk gelemediğim mükemmel bir usta ile çözülür demişlerdi bence de çözülür mutlaka yok nebileyim kontaktör vs ile çözümler var siz bilirsiniz keyifli sürüşler ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Konuyla ilgili daha önce kullanılabildiğine dair böyle bir konu açılmıştı. Bakmanız tavsiye.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8416&KW=kumanda&PN=1&title=307-orj-teyp-kumanda-kolu |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
sanırım herkesin gözünden kaçmış olmalı ki herkes "olmaz" diye yanıt vermiş.
2 gün önce bir üyemiz (sanırım ticari amaç için üye oldu) bu kumandayı 30 TL karşılığında faal hale getirdiğini yazmıştı. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8739&title=peugeot-206-306-teyp-kumanda-kolu Düzenleyen H-a-d-i - 11 Nisan 2010 Saat 09:30 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
ben hiç kendimi kasmıyorum bu çakmaklığa bağlanan radyo ile bağlantı kuran müzikçalardan aldım çok rahat ve cd çalardan daha mantıklı istediğim kadar mp3 yükleyip dinliyorum hemde kol çalışıyor. Tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Ses sistemsiz cd çalar bir işe yaramıyor düşüncesindeyim..Boşa para ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |