![]() |
|
İŞTE ARAÇ !!! Peugeot 408 BERLİNA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 01:56 |
|
A3
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
laf yok. gerçekten harika. biz ancak 2020 yılında bineriz..
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
bu güzelmis iddalı makina
|
||
![]() |
||
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
50 bin gibi fiyatla cıkarsa piyasaya; alırım harika makina.. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
fena gozukuyor ..
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2030 larda ancak binerim demek ki ben.
Orhan biraz zor 50 binin çok üstünde çıkar diye düşünüyorum
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Çok becerici duruyor alet :)))
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
70e dayanır tahminim...???
|
||
A3
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
deli araba yapmışllar yawwwww
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Habiden yakışıklı
|
||
![]() |
||
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
araba pug diye yelkenleri indirmeyelim hemen
evet müthiş görünüyo ama ön taraf bmw ve audi karması olmuş iç ve teknik özelliklere de bakalım pug baya geri kalmıştı bu dizayndan ben daha iyisini bekliyorum açıkça |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
insignia mı 408 mi derseniz Almandan şaşmam.
|
||
![]() |
||
GürbüzBAYRAM ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
|
|
||
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
fena makina yapmış yine aslanlar be.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Sahiden de görüntü mükemmel olmuş. Kalite olarak Alman arabalarını yakalayabilir mi bilmiyorum ama arka görüntüye bittim ben :)
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
bende dısgorunusu cok iyi buldum
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
bmw we audi karışımı olmuş aytaç sende olsa bu makine gazlarsın heralde yine =) makas biraz zorda olsa iyi gazlanır
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
insignia ve türevlerini alanları pişman edecek derecede güzel..
|
||
![]() |
||
berk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
|
süper olmuş
|
||
BERK
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
bu fotoğraf bir kaç yıldır internette dolaşıyor. photoshop zaten
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |