![]() |
|
Bu araç hakkındaki görüşleriniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 17:06 |
|
Merhabalar... Konuyu yanlış biryere açtıysam özür dilerim taşıyabilirsiniz ama en uygun yer burası gibi geldi bana http://www.sahibinden.com/memurdan_cok_acil_2004_peugeot_206_x-line_guvenlik_paket-03WQQaXQQ20572877WQQpXQQdisplayitem
Bu linkteki ilandaki araç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum tanıyanınız edeniz varmı? 2004 mdeol 82.000 km deymiş. Muğladaymıs araç adamla arayıp görüşücem fakat sizden birkaç yorum almak istedim önerirmisiniz ya da aynı araçtan olan varsa bir sıkıntı yaşadımı bu gibi soru işaretleri var kafamda şimdiden teşekkürler....
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
walla bende 2003 xline var gayet memnunum.
aracın fiyatı çok düşük. ufak tefek boya olabilir demiş ama bi araştırmak lazım. miğdemi bulandıran ön tampon eski tip arka tampon yeni tip??? bi göstermek lazım aracı.
|
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
|
Bende lap diye atlamak istemiyorum. benim gözümede çarpan oydu ama adam kazası belası yok dedi. yakından görmeden anlaşılmaz ama ne biliyim fiatı uygun geldi az daha kırpsak fiyatı... bakalım baska arkadasların yorumları ne olacak içime sinerse alacağım...
|
||
![]() |
||
|
Deneyimli bilgili ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var... :(
|
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Memurdan, doktordan, bayandan filan olması neyi değiştiriyor bir türlü çözmüş değilim
![]() Kendileri bizlerden daha mı güzel kullanıyorlar ya da kilometre yapmıyorlar mı ![]() O memur arkadaş 82.000 km. sürüşü otopark içerisinde 5 metre ileri 5 metre geri şeklinde mi yapmıştır ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
değişen yoksa bu fiyattaki araçta boya aranmaz. elbette tavanda boya olmamalı. şaselerde sorun yoksa alınır. bence gayet iyi fiyat.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
fiyat kafa karıştırıcı aracı servise göstermek şart bence araç hafiften turşu olmuştur.
bu fiyata vermez sanmam
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
Allak bullak oldum adamla konuştum kaportalar farklı gibi geldi filan dedim. adam dedi jantlar ve rengi öle gösteriyor olabilir dedi bende anladım dedim ama adamın ses tonu biraz kıvırmacaydı sanki :S
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Yalnız bu yeni tip far ve stop takımı 2004 yılında varmıydı?
|
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
baba naapmış bu adam ya. arabalarımızın piyasasınıda düşürüyolar böyle yapıp. neyse sadede gelelim. bende 2003 x-line kullanıyorum. memnunum memnun olmasınada sen bu arabayı araştır. motorunda sorun yoksa al. hemde full paketi diyor 8 airbag den bahsediyor. kaçırma. üstündeki jant lastik sadece 1500 tl
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
Canlı görmek lazım
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
motorunda bi sorun yoksa fiyatı gayet iyi çok iyi baktırın araca
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
fiyat & km & model pek bir orantisiz geldi,ilk etapta plakasini ogrenip tremere mesaj atin bence
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Diğer memurları bilemem ama ben ve etrafımdaki bir çok doktor arkadaşımın aracı neden temiz oluyor derseniz; hastane dışında gidip gelecek pek bir yer/yol yok. Aracı zorlayacak, yıpratacak karakterler değiliz. Arabaya binmeye vaktimiz bile olmuyor çoğu zaman... Örneğin, ben 9 ayda 6000 km yapmışım ki ben en çok arabayla gezen doktorum kendi muhitimde diyebilirim. Diğer doktor arkadaşlarımın da arabaları oldukça bakımlı ve iddialı diyebilirim yani. Tabi diğer memurları bilemem...
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
hocam, imzanda "doktorlar da modifiye sever" yazıyor..neden doktorlar da arabayı yıpratmayı sevmesin? neden onlar da hor kullanmasın? sizin de içinizde trafik canavarları olabilir. haksız mıyım? ![]() |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
hiç bir 206 da 8 hava yastığı yok. adam tüm airbag yazılarını saymış demekki.
benim kullanım klavuzumda torpido gözünde duruyor. tüm airbag yazılarını sayarsam 113 gibi birşey çıkar.
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Hadi bey, haklısınız ama ben kendimden örnek vereyim; basmak gazlamak istesem bile ne vaktim oluyor ne de arabama kıyabiliyorum :) Demek istediğim bu. Elbette içimizde çok kötü kullananlar, kıymet bilmeyenler mevcut olacaktır, beş parmağın beşi bir değil ama genel olarak konusuyorum ben.
Düzenleyen Doktor - 18 Ocak 2010 Saat 02:55 |
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
|
Hocam, şahsınızdan şüphemiz yok. siz elbette aracınızın kıymetini bilenlerdensiniz. ama piyasada sanki tüm doktorların aracı harika ve hatasız gibi bir imaj sergilenmeye çalışılıyor, ben de buna karşıyım. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Ferhat hocam; Benim yazımdaki kasıt genel anlam içeriyor. Doktordan, memurdan, bayandan olması illa ki o aracı mükemmel ve az kullanmış anlamını taşımamalıdır. İlanlarda verilen mesleki ibareler güven duygusunu karşı tarafa vermektedir ki, diğer meslek gurubu araç sahiplerine güvenmememiz anlamını da teşkil etmektedir. Komik bazı yazılarla değineyim konuya.. -Doktorların Hipokrat yemininde " aracımı temiz kullanacağım " diye bir madde var mıdır? -Memur masa başında düzenlidir, işlerini aheste aheste ve dikkatli yapar.Aracına da bu şekilde mi davranır? -Bayan bir şoför aracını her sabah parfümler mi, yıkar mı, fonotenler mi, düzenli aralıklarla lastiklere pedikür yapar mı? -Özel muayenehanesi olmayan bayan memur bir doktorun aracı tercih sebebi olmalı mıdır, bu bir referans mıdır? Üç özellik birleşince o araç Dünya'nın en muhteşem aracı mıdır? ![]() Gibi devam eder bu komik örneklemeler.. Benim kız kardeşim Yüksek Biyolog, eşi de bankacı. Tek arabaları var. Kız kardeşimin bir araba kullanışı var evlere şenlik resmen ![]() Fakat, eşi devamlı seyahat halinde olması zorunda olmasına rağmen harika titizlikle arabayı kullanıyor. Arabanın ruhsatı kız kardeşimin üzerine. Bunlar arabayı satarlarken alıcı şahıs nerden bilecek aracı satan şahsın ' Allah muhafaza ' araba kullandığını ![]() Şimdi bir soru sorayım sana Ferhat hocam.. Diyelim ki bir araba alacaksın ve o arabayı satan şahıs doktor! Sen bu arabayı hemen alır mısın " nasıl olsa doktordan bir araba " diye, yoksa bir kaç servise gösterdikten sonra mı alırsın :) Cevap verirsen sevinirim ![]() ![]() Umarım anlatabilmişimdir " memurdan, doktordan, bayandan filan olması neyi değiştiriyor bir türlü çözmüş değilim " cümlesini neden yazdığımı.. ![]() Teşekkür ederim.. |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Her doktor her memur her bankacı da aynı değildir.... Aracı sıfır alıpta triger kopana kadar binen kişi tanıyorum.... Siz en ufak seste, soluğu serviste sanayide alırsınız... Bir grubumuzda böyle değil malesef..... Memur maaşıylada araç o hale getirilemez... Anlaşılan önceki sahibi ekmeğini yemiş... Memur arkadaşta masraflarla başa çıkamıyor.... Düzenleyen okan77 - 18 Ocak 2010 Saat 10:19 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |