![]() |
|
LPG hakkında bir ustanın sözleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 15:55 |
arkadaşlar
|
|
![]() |
|
wasp00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlıslıkla konuyu acamadım neyse buradan devam edim
aracımın aks rulmanı mı her neyse bozuldugundan dolayı pug filosu olan bir arkadasın referansıyla konya korkmazlara gittim arac yapıldıktan sonra arkadastan oradaki en deneyimli ve en iyi ustayı öğrenip ustanın yanına gittim ve 307 ye lpg takımı hakkında soru sordum cevabı aynen şu şekildeydi
"307 ye lpg taktırırsan tam randıman alamazsın motor ikaz lamban yanar aracın stop edebilir yani seni ugrastırır bence yakıtı dert etmıyorsan taktırma yada taktıracaksan arastır 307 ye en ıyı gıden markayı cok ıyı bır ustada taktır"
sizce ne yapmalıyım bu konuda yorumlarınızı beklıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
anlamadım konunun ıcerıgı sılındı bırdenb :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
307 de genelde anti pollution fault hatası veriyor. Kafaya takmaya gerek yok. Yananlar yansın sağ kalanlar bize yeter :)
Marka için sitede benzer yorumlar var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
internette araştırma yaparken 307 autoamatıc ıcın soyle bir yorum buldum acaba siz ne dusunuyorsunuz
Türkiye' de fabrika çıkışlı sıfır araçlarda test edip onaylanan ve tercih edilen LPG dönüşüm sistemi BRC' dir. (FIAT-CHEVROLET-DAIHATSU-HYUNDAI) Pazardaki hiçbir marka bu konuda BRC ile boy ölçüşemez.
Yukarıda sıralanan firmaların o kadar marka içinde BRC' yi tercih etmesi bir tesadüf değildir. Bu nedenle başka marka arayışına girmeyin. Aracınıza takılacak kit BRC SEQUENT MY07 modelidir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |