![]() |
|
silecek zaman rolesi ne işe yarar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 16:31 |
aracımın silecekelri park halinde ve seyir halinde kendi kendine çalışıyor.nedenini öğrenmeye çalışıyorum.şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BU parçadan anlıyan kimse yokmu?
|
|
![]() |
|
bu rolerin yeri nerde pejo 206 da
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BSI üzerinde.. Mutlaka işten anlayan bir elektronikcinin kontrol etmesi gerekir. Örnek olarak aşağıdaki resimlerde Gösterge aydınlatmaları röleleri değiştiriliyor.
Düzenleyen hasimayaz - 11 Ocak 2010 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim,ben en iyisi kurcalamıyayım,ne işe yaradığı hakkında bi bilgin varmı,sence sileceklerimin park halinde ve seyir halinde kendi kendine çalışması ondan olabilirmi?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Park halinde hiçbirşeyin çalışması normal değil. Eco mode da araç komple elektriği keser sadece bsi standby konumunda durur. Bence iyi bir usta buluncaya kadar silecek motoruna giden kabloyu röleleyin. Röleyi kontak açıldığında elektrik gelen bir kaynaktan besleyin, mesela çakmak elektriği. söktüğünüz sigortayı yerine takın. İyi bir elektrik ustasına dediğimi tarif edin o anlar. Düzenleyen hasimayaz - 11 Ocak 2010 Saat 20:11 |
|
![]() |
|
bu şekilde 15 gün kullanmam durumunda bi zarar olurmu ? şuan sigorta sökülü durumda,tabi bu sigortaya sadece silecek bağlı değil,silecekeler,sinyaller,araba merkezi kilir,sonrouf hiç birini kullanamıyorum
|
|
![]() |
|
sigortayı yerine takıp akünün kablosunu çekmem dahamı mantıklı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Aküyü fazla söküp takmayın.
|
|
![]() |
|
doğru söylüyorsun geçenlerde bi elektrikçi anlatmıştı arkadaşın biri aküsünü değiştirmiş araba bi daha çalışmamış gerçi ben bayağı akünün kablosunu söküp taktım ama çok şükür bi şey olmadı
en iyisi ben sadece sileceğin fişini çekeyim,sigortayıda geri takayım.en azından sinyalleri,merkezi kiliti kullanabilirim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |