![]() |
|
206 aracıma 15lik jant ile ilgili bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2010 Saat 12:23 |
206 aracların 14 jant oldugunu bilirsiniz ben 15lik jant taktırmak istiyorum 4 lastigi ve jantlarımı yeniliyecegim 15 olmasının bi zararı varmıdr yakıt sarfiyatı artacak diyeceksiniz nekadar farkeder aracım benzinli otomatik 1.4 ve birde 15 inch jantları taktıgımda araçta alçalma yada yükselme olurmu şimdiden teşekkürler
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hafif alaşımlı jantları tercih edeseniz aracınız fazla yorulmaz.
Jant genişlemesinden kaynaklanan yükselmeyi yanak genişliğini küçülterek absorte edebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
195 50 15 lik continent lastiklerle birlikte 15 inch yada 185 60 14 continent lastiklerle birlikte 14 inch bir jant takmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yada 15 inch jantlarla hangi lastik boyutlarını bana önerebilirsiniz cok ince yanak olmasını istemiyorum biraz aile arabası arabam çok böyle genç işine kaçmaya gerek yok :) görüntü güzelligi versin yeterli
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
185*55*15 ARABAYI EN İYİ YÜRÜTEN LASTİK BANA GÖRE..HEMDE YORMAZ
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
aynen bende 206 gti jantı+185 55 15 lastik taktırdım 206 hdi me. gayet memnunum performansı etkilemedi.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
+++++++ |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
206 hdi me 15" 206 gti jantı taktım. lastiklerde 195-55-15. hem görünüş, hem yoltutuşu gayet güzel. Aracı hissedilir derecede etkilemedi.
kışlık lastikler 185-60-15. arkaya 4 kişi binince hızlı giderken yollardaki slalomlarda sürtme yapıyor. Düzenleyen Murat - 04 Ocak 2010 Saat 21:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |