![]() |
|
HDİ dizel motorlar için uygun yağ markası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2010 Saat 19:14 |
hdi dizel araçlar için en uygun yağ markası ve numarası hangisidir?Paylaşımınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
castrol en ıyılerden bırıdır..bıraz pahalıdır ama
total uygun ve ıyıdır 40-50 tl arası bullabılırsınız |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
ben 1.4 icin 5-30
1.6 icin 5-40 kullaniyorum yagda benim icin markanin hic bir onemi yok sonucta hepsi ayni ben en ucuzunu aliyorum ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
güvenilir yerden iyi ir markanın açık yağı. |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
castrol tek geçerim castroden önce total kullanıyordum fena degil ama castrol kadar iyi degil
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Castrol Magnatec 10W-40 Motor Yağı
![]() |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Bende bunu kullanıyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |