![]() |
|
206 tavan lambası nasıl sökülür? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2009 Saat 20:58 |
arkadaşlar tavan lambamı söküp üzerinde işlem yapmak istiyorum.sökemedim..nasıl çıkıyor bu acaba?yardımcı olun lütfen
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ok işaretli yerden ince bir düz tornavida ile nazikce ayır. Düzenleyen hasimayaz - 31 Aralık 2009 Saat 23:02 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben komple sökcem..ilk önce ordan mı açmam lazım acaba?yani o beyaz plastiğiyle komple alcam
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
önce burayı sök daha sonra içeride beyaz plastiğin tırnaklarını göreceksin. Önce bu aksamı sökmeden elektrik soketinden kurtulamazsın.
|
|
![]() |
|
anladım.çok teşekkürler..gerçekten çok makbule geçti..ben direk yanlardan dalmıştım.iyiki kırmamışım..zaten baktım,gelmeyınce bıraktım...az daha kırcakmışız.neyse..yarın bidaha bakayım artık.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
özgür , sende mi submarine light'a geçiyorsun?
![]() |
|
![]() |
|
ERGİN YARDIMCI OLURSAN NEDEN OLMASIN..:) TAVAN LAMBASINI SÖKTÜM.BİR SOKETTE FAZLA ÇIKTI??ANLAMADIM NE İŞE YARADIGINI..SUBMARİNE LİGHT İÇİN Mİ KOYMUŞLAR NEDİR...YADA KARARAN AYNA...?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sunroof kumanda veya yağmur sensörü için olabilir.
|
|
![]() |
|
yagmur sensörü zaten var aracımda..farda var...anlamadım ben bunu cidden
|
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Harita lambası için olmasın abi o?Bu arabanın da her yerinden fazla kablolar çıkıyor ne iş anlamadım valla :D Submarine olayına bende dalıyorum yakında güzel sonuçlar alırım umarım.
|
|
![]() |
|
murat olur mu olur:D
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
özgür harita lambasını takarken uyum sorunu yaşanıyormu? direk söküp submarine takılabiliyormu ?
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
yok hayır. zaten orjinal 206 harita lambası. sorun yaşamazsın.elektriğinide tavan lambasından aldım.
submarine yapmadım orj olmadığı için.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
ben yeni bitane rc de olan harita okumalı olandan aldım .montaj işine girişicem fakat kendim yapabilirmiyim şüphelerim var ,ayrı bir hat çekmek gereklimi yani elektrik işçiliği varmı yoksa soketi takıp montajı tamamlıyormuyuz ben onu merak ediyorum
yanlış yazdım sanırım submarine yapmak istemiyorum sadece rc de olan harita okuma lambası olan ünitedn aldım eskisini çıkarıp onu takıcam yani kendim yapabilirim sanırım?? eskisini çıkarıp yenisini komple takıcam demi ??
Düzenleyen feline - 10 Şubat 2012 Saat 01:00 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
utku1927 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Abiler kolay gelsin ben tavan lambasını söktüm Kırıldı 90 tl ye çerçevesi aldım sadece içime oturdu Velhasıl led ampül taktım ama bazen ışığı kesiyor ayrıca uyku modunda led Işık çok az Yanık kalıyor kontak açık kapıyı açtığımda normal yanıyor aküyle ilgili bi sorun yaratırmı bu durum
|
|
UTKU 206 :)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ampulle alakalı bir durum bendede led var hiç bir sıkıntısı yok. büyük ihtimal chip yoktur ondan dolayı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
utku1927 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Leddemi çip olması gerek peki
|
|
UTKU 206 :)
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Photun t10 dipsiz led alip direk takmistim ben. Sorunsuz calisti bizim sw lerde cift tavan lambasi yaninca epey hos duruyor. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40868&KW=&title=hafta-sonu-icraatlar-modasina-uyduk-bakalim Düzenleyen ALLEX - 31 Mart 2016 Saat 22:01 |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |