![]() |
|
307 otomatik sanzuman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2009 Saat 13:40 |
öncelikle herkese selamlar... forumda bayagı bi gezdim dolastım epk çok kişinin karsılastıkları sorunları okudum ama benim sorunumu dile getiren bi konu görmedim o yüzden yeni konuyla dile getirmek istedim... (eger benzer konu varsada gozumden kacmıstır mod.lardan ozur dılerım) 307 triptronik aracım var.. arac bende degıldı yaklasık 1 aydır ama kullanan da yoktu garajda beklıyodu... bu 1 ayın ardından kullandım ve vıtes tpouzunu mauele aldıgımda normalde ekranda hangı vıteste oldgunmu gosterırken bu aralar bunu gostermemeye basladı hatta oylekı manuelde vıtes gecıslerıde yapmıyo... aynı zaamnda kendım saydım 3. vıtesten sonra da 4 e gecmıyo ve 140 km hıza 5000-6000 devıre kadar cıkmama ragmen ayagımı gazdan cektıgımde bıle bır turlu ust vıtese gecmıyo...bu sorunumla ılgılı bılgısı olan varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle bi tanışma topiği açsaydınız geçmiş olsun
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kusura bakmayın tanısma falan acmadım ama emın olun bı forumcan ve peugeot sahıbı olaraktan forumda uzun sure olacagıma emın olun ortam guzel..
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
tanışma topiği istememizde ki amaçda birbirimizi daha yakından tanımamız adınızı soyadınızı yaşadığınız yeri mesleğinizi forumumuza üye olduğunuzda belirttirseniz hem sizi daha yakından tanımış oluruz hemde yaşadığınız şehirde sorununuza yardımcı olabilecek arkadaşlarda belki cıkacaktır saygılar |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ok hemen yenı tanısma konusu acıyorum... tşk.ler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
biz teşekkür ederiz =) |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende de 307 otomatik var. şanzuman arızaya geçince 3. viteste kendini sabitler 4 e geçmez ayrıca manuelde de müdahale edemezsin. Senin şanzuman arızaya geçmiş. bu belirtiler kitapçığında bile yazıyor sen en iyisi iyi bir otomatik şanzuman ustasnıa göster bilmiyorsan pm at ben yardımcı olurum
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
vites kolunun dibinde manuel vites konumları algılayan sensör var arızalı o sensördeki arıza yüzünden şanzuman kendini seyir halinde iken 3. vitese kilitliyor sensör ayrı satılmıyor kol ile beraber
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |