![]() |
|
Airbag ısığı yanıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2009 Saat 23:53 |
Başımdan gecen ilginç bi olayı paylaşmak istiyorum gecenlerde aracı çalıştırdım airbag ışığı yanıp sönüyor servise gittim elektronikle ilgilenen arkadaş yok yarın gelin dediler bi arkadaşı aradım sorunu anlattım benim tanıdık usta var bilgisayara bağlar sorunu halleder dedi tamam dedim gittik oraya bilgisayara bağladılar arabayı;usta ugrasıyor bişeyler yapıyor sönmüyor araba kaç model dedi 2001 dedim hayır olamaz demesin mi neden usta dedim 406 en son 98 modele kadar var dedi sapıttım elindeki paket programda 406 serisi 98 de bitiyomuş ruhsatı gösterdim ikna etmek için :)) uzun lafın kısası servise giderim 100 lira fazla veririm aklıma geldikce gülüyorum
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayret yaaaa
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yapamayınca sallamış demekki
o programda araçlar bölünemez. bende kullandım planet 2000'i
96 da 406 çıktı.en azından 99 ya da 2000 de makyaj geçirdi 406 lar.
o zaman makyajlı 406 lar'a da bakamaz.
hatta 307 lere 407 lere 207 lere.
98 den sonra çıkan peugeotlara bakamam diye birşey denir mi ?
bıraksın o işi
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soleseydin Yak 100 Oktan Dokup Yak Sen Usta Bu Dukkanıı..!!!!Sanayilerde 12 Yasındaki Cocuklar Baglıyo Cihazlara Hey Yavrum.... |
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
ilginc
daimi gidilen tanidik tamirci olmadiktan sonra heryere gitmemek lasim
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
:)) iiymiş ya
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
belkıde ustanın programı planet 2000 değildi
|
|
|
|
![]() |
|
basaran48300 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: cıkma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı basaran48300
|
|
159
|
|
![]() |
|
basaran48300 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: cıkma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı basaran48300
mrhb yardım lutfen..bende 106 xr 1998 var.direksiyon altındaki airbag zemberek lazım turuncu kablolu olan..airbag ısıgı yanıp sonuyor.arkadasımın aynı arabadan sokup denedım. dıreksıyon altındakı aırbag zemberek arızalı...varmı ve fıyatı nedir arkadaslar
|
|
159
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |