![]() |
|
ATİKER SIRALI SİSTEM HAKKINDA? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2009 Saat 16:24 |
arkadaşlar ben (307 xr 1.6 triptonic) aracıma atiker taktırmaya karar verdim. aslında parası açısından karar verdim diyorum çünkü şu anda simit lpg 1.000 tl tartarini (1.750) veya brc (1.600) istiyordum
gerçi ama çok pahalı atikere göre tartarini ustası senin aracın otomatik kalkışlarda sorun yaşarsın ,atikerde falan dedi kafama takıldı çekişi düşer dedi. tamam çekişinin biraz düşeceğini biliyorum onu sorun etmiyorum sonuçta 1.6 araba illa çeker bide peugeot yani keçi gibi tırmanır..:) AYRICA STOP EDER DEDİ NEDENLERİ NELERDİR? NOT: yorum yaparken lütfen bence tartarini taktır bence brc taktır gibi yorumlar yapmayın. EFE DEN VE HAŞİM DEN YORUMLAR BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM... |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 3 ay önce tomasetto taktırdım cok araştırdım taktırmadan önce hem fiyatı uygun hemde cok memnunum araştırmanı tavsiye ederim bu arada benim aracım da 1.4 otomatik honda
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende düz vites 1.6 206XS var. Romano sıralı sistem taktırdım fakat su ana kadar hiçbir problem yasamadım. Çekiş gücü düşüyor fakat dediğin gibi 1.6 motorda cok da önemli degil. Bence araç hala güzel kaçıyor. Stop etme problemini hiç duymadım ve hiç yaşamadım. Tek sorun araç duruyorken benzinle çalışmasına göre biraz daha fazla sarsıntı yapıyor. O kadar da olsun artık :)
|
|
Buğra
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
tomasettoyu biraz araştırdım kocaelide takan bi firma yok ama kullanan herkes memnun şimdi bi tane firmayı aradım peugeot arabaya sadece tartarini takıyoruz dediler peugeot sorunlu arabaymış bende sensin len sorunlu dedim kapadım telefonu :) ATİKER KULLANANLARDA KONUYA KATILABİLİRMİ ACABA ? |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
bir ara bende aracıma lpg taktırmayı düşündüm 206 1.4 otomatik çok araştırdım.sadece 2 marka önerdiler takan peugeot yetkili servisi atiker ve prins. prins de en ufak bi sorun yaşamazsın dediler garantisini verdiler ayrıca prins cng ile de uyumluymuş ileride lpg den cng ye de geçiş olcagı için fiyatı biraz yüksek 2300 ytl
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Atikerler soğuk havalarda sıkıntı çıkarıyor Peugeotlarda. Araba ısınıncaya kadar tekleme yapıyor. Ne kadar Atiker taktıran varsa hepsinden duydum aynı sıkıntıyı
|
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
haşim usta doğru söylüyor. bende de atiker var; özellikle kışın ısınana kadar benzinde çalışıyor, gaza geçtiğinde ilk 5 dk. tekleme yapabiliyor. Antfriz koyarak sorunu minimize edebilirsiniz... Tekleme sorununa gelince tamamen gaz ayarı ile olduğunu düşünüyorum ki ayarını taktırdıktan 2 ay sonra biraz açtırınca çekişide tekleme sorunu da çözüldü, yakıt 150 krş'tan 160'a çıktı... Düzenleyen <buğra> - 08 Kasım 2009 Saat 10:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
merhaba arkadaşlar cumartesi günü itibariyle benzin istasyonlarında artık otogaz yazan pompaya yanaşıyorum hehehe :8))) ATİKER SIRALI taktırdım aracıma haftasonu 110 km yol yapmışım hem 20 tl ye buna çok sevindim daha önce 30 tl lik benzinle bu km yi yapamıyordum inş. sorunsuz binerim şu anda hiç bir şikayetim yok allaha şükür yorumlar için teşekkür ederim iyi günler arkadaşalar....:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı olsun usta :) ıslatalım bak gazını kacırırm hee :P:P:P
bende 20 tl ıle 95-100 km yapıyorum normal kullanım da tabı bıraz kasmam gerekıyor 80-90 :p |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Hayırlı olsun Fatih.
İnşallah bi sıkıntı çıkartmaz. Kazasız belasız. |
|
![]() |
|
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Ben 20tl gaz ile 100 km mesafenin altına inersem zararda sayıyorum kendimi :) Uzun yolda 60tl ile 400 km yapınca süper oluyor.
|
|
Buğra
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Hayırlı olsun adaş sorunsuz binmen dileklerimle...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
teşekkür ederim arkadaşlar he bu arada araç her zaman ki gibi performanslı kullanılmıştır 105 km şehir içinde yapılmıştır bilginize :)
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
sorunsuz kullanmırsın inşallah artık az yakar çok kaçar durumuna geçmişsin
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
hayırlı olsun Fatih güle güle kullan inşallah
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
tek sorun usta........
USTASI iyi OLANIN derdi AZ olur.
|
|
![]() |
|
HERKESE MERHABA.......
Ben ANKARA dan TARIK
93 model şahinimi sattım ve 307 XR 1.6 BVA triptronik alarak aranıza geldim. Üyelik yaptırır yaptırmaz konu başlıklarına bakarken atiker ile ilgili konuyu görünce ben de yazayım dedim. ATİKER i yeni taktırdım. ve 2 haftalık deneme süreci sonunda ATİKER diyorum... aracı aldığımda LPG yoktu. ATİKER den memnunum. tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
yaklaşık iki yıl önce atiker sistemi peugeot servisinde taktırdım paramız yok diye bu sistemi tercih ettim her türlü rezil bir sistem 30000km yapmadan enjektörler elden çıktı.regülatör kaçak yaptı vs. vs. atiker taktırman seni çok üzer diye düşünüyorum.servis bile takmak istemiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
walla bu iş usta işi dostum ustana güveniyosan korkma !
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
sonuc olarak bir sorum var bende 307 var otomatık vites marka olarak ne öneriyorsunuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |